Įvertinkite: Alytaus eglutę nušvietė olimpiniai ženklai

Purškiant lietui Alytuje įžiebta Kalėdų eglutė, kurią apšviečia ne lemputės, o olimpiniai ženklai – įvairių sporto šakų sportininkų figūros ir žiedai. Natūralią Kalėdų eglutę Rotušės aikštėje po kelerių metų vėl pakeitė dirbtinė – ant karkaso sudėliotos eglės šakelės.

Alytuje įžiebta eglutė.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Alytuje įžiebta eglutė.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Dec 10, 2016, 6:33 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:23 PM

Dzūkijos sostinė pasitiks Kalėdas ir 2017 metus sportiškai papuošta egle, nes liepos mėnesį čia bus švenčiama olimpinė diena.

Ir eglės įžiebimo akimirką, ant jos su tikru krentant ir fejerverkų lietui, paskelbė Kalėdų Senelis ir meras Vytautas Grigaravičius kartu su olimpietėmis alytiškėmis Brigita Virbalyte ir Vaida Žūsinaite.

Šioje aikštėje prie eglutės kelionė aplink Lietuvą baigė kalėdinis „Coca-Cola“ karavanas, atvežęs dovanų visoms miesto mokykloms ir darželiams.

Jį atlydėjo alytiškiams šventinį koncertą drauge su Alytaus cirko artistais ir šokėjais dovanojusi „Tele-Bim-Bam“ grupė.

Užsukti į kalėdinę mugę gundė imbieru ir cinamonu kvepiantys kioskeliai, kuriuose pačių keptus sausainius, keksiukus ir kitus saldumynus pardavinėjo ir Likiškėlių pagrindinės mokyklos, Profesinio rengimo centro mokiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.