Posėdį praleidęs Ramūnas Karbauskis: „Sveikata niekada nesiskundžiu“

Seimo Kultūros komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis trečiadienį nedalyvavo komiteto posėdyje. Siaučiant žiemai ir ligoms iškilo klausimas: galbūt „valstiečių“ vedlys susirgo? R.Karbauskis nustebo išgirdęs tokį klausimą ir patikino, kad yra sveikas kaip ridikas.

Posėdį praleidęs Ramūnas Karbauskis: „Sveikata niekada nesiskundžiu.“<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Posėdį praleidęs Ramūnas Karbauskis: „Sveikata niekada nesiskundžiu.“<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 12:04 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:41 PM

Sveikata niekada nesiskundžiu. Per dvidešimt metų nesu turėjęs temperatūros. Toks mano gyvenimo būdas. Kai kam mano gyvenimo būdas nepatinka, nes sako, kad alkoholio nevartoju, nerūkau ar dar kažko nedarau, sportuoju, bet tai padeda“, – telefonu portalui lrytas.lt sakė R.Karbauskis.

Seimo komiteto posėdį jis praleido bendru narių sutarimu, nes dalyvavo Lietuvos edukologijos universiteto šventėje „Sutinkant Šv. Kalėdas“, kur iš įvairių Lietuvos regionų suvažiavo mokiniai ir mokytojai.

„Edukologijos universitetas yra vienas svarbiausių Lietuvos universitetų, galvojant apie tai, kokia jo reikšmė ir funkcija. Pasidomėjau bendra situacija, pasišnekėjau su vaikais, pasveikinau renginį ir vaikus.

Seime buvau nuo ryto, dabar vėl grįžtu į Seimą. Iki vėlyvo vakaro dirbu Seime. Kai aš išvažiuoju iš Seimo, jau visur būna tamsūs langai“, – tikino R.Karbaukis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.