Premjeras Saulius Skvernelis lankėsi ministerijose: pristatė naujus ministrus

Trečiadienį darbą pradeda naujoji Vyriausybė. Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis dieną pradėjo keliaudamas po ministerijas ir ten pristatydamas naujuosius ministrus.

Ministras pirmininkas lankėsi ministerijose. Pirmoji – Kultūros ministerija<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Ministras pirmininkas lankėsi ministerijose. Pirmoji – Kultūros ministerija<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 9:58 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:43 PM

Jo trečiadienio dienotvarkėje numatyti apsilankymai keturiose ministerijose: Kultūros ministerijoje, kur jis pristatė naująją ministrę Lianą Ruokytę-Jonsson, Sveikatos apsaugos ministerijoje, kur pristatytas ministras Aurelijus Veryga, Vidaus reikalų ministerijoje, kuriai vadovaus Eimutis Misiūnas, ir Aplinkos ministerijoje, kurios vadovo postą užėmė Kęstutis Navickas.

Nors šiandien premjeras S.Skvernelis apsilankys tik ketvirtadalyje ministerijų, darbas vyks visose 14. Švietimo ir mokslo ministerija išplatino pranešimą, kad šiandien į vadovo kėdę sėda Jurgita Petrauskienė.

„Švietimo srityje nesijaučiu naujokė. Suprantu, kad laukia dideli iššūkiai. Labai tikiu komanda. Tik su puikia komanda visi iššūkiai įveikiami. Vyriausybės programa labai ambicinga, darbų daug, aš taip pat ateinu su naujais uždaviniais. Bet viską susidėliosime ir kartu įveiksime – neabejoju, kad mums pavyks“, – ministerijos darbuotojams sakė J.Petrauskienė.

Tiesa, kai kurie ministrai į darbus kibo jau antradienį. Krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis iš karto po priesaikos Seime išvyko į Taliną, iš ten vyks į Lenkiją. Šioje kelionėje ministras susitiks su kaimyninių šalių gynybos ministrais. Grįžęs į Lietuvą penktadienį ministras iškilmingoje ceremonijoje prie Krašto apsaugos ministerijos oficialiai perims pareigas iš Juozo Oleko.

Pirmąją darbo dieną ministrai rinksis į Vyriausybės pasitarimą, kuriame svarstys 2017-ųjų biudžetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.