Premjeras Saulius Skvernelis tęsia ministrų pristatymus

Penktadienį premjeras Saulius Skvernelis tęsia apsilankymus ministerijos, kur pristato naujuosius ministrus.

Penktadienį premjeras Saulius Skvernelis tęsia apsilankymus ministerijos, kur pristato naujuosius ministrus.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Penktadienį premjeras Saulius Skvernelis tęsia apsilankymus ministerijos, kur pristato naujuosius ministrus.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-16 09:22, atnaujinta 2018-02-09 22:19

Pirmiausia jis apsilankė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje, kuriai nuo šiol vadovaus buvęs Vilniaus „Carito“ vadovas Linas Kukuraitis. Ministrus pastaruosius 11 metų vadovavo Vilniaus arkivyskupijos „Caritui“. Jis buvo pirmasis pasaulietis, paskirtas į šias pareigas.

„Jaučiuosi pagerbtas. Pripažinimas yra ne tik man kaip asmeniui, bet ir visam pilietiniam ir vyriausybiniam sektoriui, kuris veikia šioje srityje“, – po susitikimo su prezidente sakė L.Kukuraitis.

S.Skvernelis taip pat lankysis Krašto apsaugos ministerijoje ir pristatys ministrą Raimundą Karoblį, kuris daugiau nei 20 metų dirbo Lietuvos diplomatinėje tarnyboje.

Krašto apsaugos ministras R.Karoblis iš karto po priesaikos Seime išvyko į Taliną, iš ten vyks į Lenkiją. Šioje kelionėje ministras susitiks su kaimyninių šalių gynybos ministrais. Grįžęs į Lietuvą penktadienį ministras iškilmingoje ceremonijoje prie Krašto apsaugos ministerijos oficialiai perims pareigas iš Juozo Oleko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.