Paaiškėjo socialdemokratų kandidatai į viceministrų postus

Socialdemokratų į Vyriausybę deleguoti ministrai jau pasirinko savo komandas. Jie šeštadienį buvo pristatyti partijos prezidiumui, tačiau kandidatus dar turės patikrinti specialiosios tarnybos.

J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-17 11:52, atnaujinta 2018-02-09 22:05

Naujasis ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius viceministrais pasirinko buvusį premjero patarėją Ramūną Buroką, Lietuvos savivaldybių asociacijos atstovę Briuselyje Liną Sabaitienę ir agentūros „Investuok Lietuvoje“ Regionų plėtros koordinatorę Rugilę Andziukevičiūtę.

Tarp kandidatų į viceministrus yra ir buvęs vidaus reikalų viceministras Justas Pankauskas, tačiau jo kandidatūra esą būtų svarstoma tuo atveju, jeigu atkristų kuri nors iš minėtų anksčiau. M.Sinkevičius portalui sakė turįs galimybę pakviesti keturis viceministrus, tačiau ketina verstis su trimis.

Socialdemokratų į teisingumo ministres deleguota Milda Vainiutė kandidatus į viceministrus pasirinko iš buvusios ministro Juozo Bernatonio komandos. Tai – kandidatu į teisingumo ministrus minėtas buvęs viceministras Paulius Griciūnas ir buvęs ministro patarėjas Vainius Šarmavičius. Trečiasis viceministras – Kalėjimų departamento direktoriaus pavaduotojas Donatas Matuiza.

Užsienio reikalų ministro pareigas išsaugojęs Linas Linkevičius savo pavaduotojais pasirinko buvusį viceministrą Nerį Germaną, buvusį savo patarėją Darių Skusevičių ir diplomatą Albiną Zananavičių, kuris pastaruoju metu ėjo Lietuvos nuolatinės atstovybės Europos Sąjungoje ambasadoriaus ypatingiems pavedimams pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.