Kauno rotušės aikštėje – ypatinga dovana kauniečiams

Sekmadienio vakarą Rotušės aikštėje apie 20 minučių kauniečių ir miesto svečių dėmesį prikaustė ne kalėdinė eglutė, o čia vykęs įspūdingas ugnies ir šokio šou.

Būgnininkai – perkusininkai, gatvės šokėjai, šou baleto su ugnimi atlikėjai – tik dalelė visos staigmenos ką išvydo čia atėję žiūrovai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Būgnininkai – perkusininkai, gatvės šokėjai, šou baleto su ugnimi atlikėjai – tik dalelė visos staigmenos ką išvydo čia atėję žiūrovai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Patašius

Dec 18, 2016, 8:36 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:53 PM

Ne vienas jį stebėjęs prisipažino, kad bent kol kas tai vienas didžiausių Kaune šių metų kalėdinio laikotarpio staigmenų.

Kaip ir žadėjo šio ugnies ir šokio spektaklio organizatoriai Rotušės aikštėje žmonės išvydo tokius elementus, kurie Lietuvoje dar niekada nebuvo sujungti į vieną šou.

Būgnininkai – perkusininkai, gatvės šokėjai, šou baleto su ugnimi atlikėjai – tik dalelė visos staigmenos ką išvydo čia atėję žiūrovai. Net ir iki vakaro dulkęs lietus bei vėjas ir tie nurimo lyg laukdami pasirodymo.

„Norėjome įteikti miestiečiams ir svečiams nuoširdžią dovaną, ir manau tai mums pavyko“,- džiaugėsi šioje iniciatyvoje dalyvavęs „Ugnies valdovų“ vadovas Saulius Venclauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.