Iš reitingų viršūnės iškritę socialdemokratai ruošiasi gerinti įvaizdį

Po socialdemokratų partijos reitingų smarkaus kryčio partijos valdyba suskubo surengti valdybos posėdį ir imtis partijos įvaizdžio gerinimo.

Iš reitingų viršūnės iškritę socialdemokratai griebiasi šiaudo: gerins įvaizdį.<br>T.Bauro nuotr.
Iš reitingų viršūnės iškritę socialdemokratai griebiasi šiaudo: gerins įvaizdį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-21 18:46, atnaujinta 2018-02-09 21:22

Trečiadienio pavakarę į valdybos posėdį susirinkę socialdemokratai svarstė, ką ir kaip keisti, kad partija kiltų į viršų, o ne ristųsi į apačią.

Praėjusį savaitgalį paskelbta visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus“ apklausa rodo, kad socialdemokratai po rinkimų krito į apačią. Pasiteiravus gyventojų, už ką balsuotų rinkimuose į Seimą, – tik 7,8 proc. piliečių balsą atiduotų už socialdemokratus.

Prieš rinkimus rugsėjo mėnesį socialdemokratai reitingų apklausose buvo pirmoje vietoje ir juos palaikė 16 proc. gyventojų. Paskutinėje gruodžio mėnesio apklausoje jie nukrito į trečią vietą, o pirmoje įsitaisė Valstiečių ir žaliųjų sąjungą, antroje – konservatoriai.

„Diskutavome apie tolesnę veiklą, mūsų įvaizdžio, darbų ir matomumo (gerinimą – Red. pastaba). Sukonkretinome, ko mes siekiame ir kokią Lietuvą norime matyti, kad iš to kiltų mūsų programiniai dalykai ir aiškesnis komunikavimas į išorę.

Ne tik tai, kad esame mažieji broliai, bet, kad tie mažieji broliai dirba ir konkrečius darbus“, – po valdybos posėdžio kalbėjo Algirdas Sysas.

Valdybos posėdyje patarimais dalinosi ir pakviestas leidėjas, fotografas, keliautojas Marius Jovaiša. Pasak socialdemokratų, senas jų partijos draugas ir patarėjas prisidėjo prie komunikacijos tobulinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.