Į Alytų Kalėdų Seneliai atplaukė Nemunu irklentėmis

Nemuno pakrantėje, po aukščiausiu pėsčiųjų tiltu Lietuvoje, pavadintu Baltosios rožės vardu, 13 valandą maži ir dideli alytiškiai bei miesto svečiai pasitiko upe iš Šiaurės ašigalio su dovanomis ant irklenčių atplaukusių Kalėdų Senelių ir Snieguolių būrį.

Į Alytų Kalėdų Seneliai atplaukė Nemunu irklentėmis.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Į Alytų Kalėdų Seneliai atplaukė Nemunu irklentėmis.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Dec 24, 2016, 3:18 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:56 PM

Vaikai noriai fotografavosi su labai lauktais Kalėdų Seneliais, gardžiai valgė maišiuose jų atplukdytus saldainius, sausainius ir buvo pavaišinti net saldžia kakava ir arbata.

Taip neįprastai Kūčių dieną į Alytų atvykę pirmieji Kalėdų Seneliai pažadėjo, jog ateinančią stebuklingą Kalėdų naktį jie po papuoštomis eglutėmis visiems paliks dovanų.

O roges, nes sniegas ištirpęs, iškeisti į irklentes paragino jomis susižavėję ir socialiniame tinkle į grupę Alytus „SUPino” susibūrę šios vandens transporto priemonės mėgėjai.

Vienas iš jų Laimonas Lisauskas džiaugėsi, kad ir alytiškius, kurių prie tilto susirinko tikrai nemažai, pavyko pradžiuginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.