Saulius Skvernelis savo populiarumo nesureikšmina

Premjeras Saulius Skvernelis

Premjeras S.Skvernelis nesureikšmina populiarumo reitingų ir teigia, kad tai yra visų valdžios institucijų bendradarbiavimo rezultatas.<br>T. Bauro nuotr.
Premjeras S.Skvernelis nesureikšmina populiarumo reitingų ir teigia, kad tai yra visų valdžios institucijų bendradarbiavimo rezultatas.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 3:35 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:35 PM

„Aš manau, kad mes labai sureikšminame, daug kas bando sureikšminti kažkokius procentus ar pasitikėjimą. Tai nėra esminiai dalykai“, – interviu Žinių radijui antradienį sakė ministras pirmininkas.

Premjero pareigas pradėjęs eiti S.Skvernelis startuoja iš aukštumų – naujausiose visuomenės nuomonės apklausose jis populiarumu aplenkė prezidentę Dalią Grybauskaitę ir šiuo metu yra antras pagal populiarumą politikas.

„Tas bendradarbiavimas, kuris šiuo metu vyksta, kalbant apie reitingus, tai yra visų institucijų dėka, kalbant apie bendradarbiavimą tarp Prezidentūros, Vyriausybės ir Seimo. (...) Nelaikau, kad tai yra kažkokio asmens įvertinimas, tiesiog tai yra tarpinstitucinis bendradarbiavimas. Ir jeigu gerai vertinama Vyriausybė, tai reikia tuo didžiuotis ir džiaugtis, nes formuojant Vyriausybę aktyviai dalyvavo Respublikos prezidentė, ir tai yra ir jos nuopelnas, kad ta Vyriausybė gerai vertinama“, – teigė Vyriausybės vadovas.

S.Skvernelis prisipažino, kad aukštas žmonių įvertinimas motyvuoja dar intensyviau dirbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.