Pareigūnai padėkojo 15-metę išgelbėjusiam vyrui: mergina užpulta dėl kebabo

Nuo įžūlaus užpuoliko 15-metę išgelbėjusiam Jonui Steponkui iteikta Telšių apskrities VPK viršininko Remigijaus Rudmino padėka, praneša Policijos departamentas.

Įteikta padėka 15-metę išgelbėjusiam vyrui: užpuolė dėl kebabo.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Įteikta padėka 15-metę išgelbėjusiam vyrui: užpuolė dėl kebabo.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 1:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:09 PM

Užpuolimas įvyko Gruodžio 8 d., apie 15.10 val., Kelmėje, S. Šilingo gatvėje. Įžūlus vyras (gim. 1984 m.), viešoje vietoje pargriovė ant žemės 15-metę mergaitę, spyrė jai į galvą ir kėsinosi pavogti jos įsigytą kebabą.

Laimei, į patį įvykio centrą pateko pro šalį ėjęs Jonas Steponkus, kuris neliko abejingas į nelaimę patekusiai mergaitei ir operatyviai ją išvadavo iš užpuoliko gniaužtų.

Sutramdęs mergaitę vidury dienos užpuolusį vyrą, J. Steponkus jį sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Už parodytą pilietiškumą ir drąsą, bėdoje mergaitės nepalikusiam vyrui įteikta Telšių apskrities VPK viršininko Remigijaus Rudmino padėka.

Ją įteikdami Kelmės rajono policijos komisariato pareigūnai džiaugėsi, kad aplink mus – vis daugiau pilietiškų, kito nelaimei neabejingų visuomenės narių. Kiekvieno jų indėlis kuriant saugią gyvenamąją aplinką – labai svarbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.