Iš posto traukiasi Kauno administracijos direktoriaus pavaduotojas

Liberalų sąjūdžio deleguotas Kauno

Liberalų sąjūdžio deleguotas Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas palieka postą, trečiadienį rašo dienraštis „Kauno diena“.<br>M. Patašiaus nuotr.
Liberalų sąjūdžio deleguotas Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas palieka postą, trečiadienį rašo dienraštis „Kauno diena“.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 7:45 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:36 PM

„Esu komandos narys ir suprantu, kad savivaldybėje šiuo metu vyksta didžiuliai pokyčiai. Tai ypač pasakytina apie mano kuruojamas sritis – kultūrą, švietimą ir socialinius reikalus bei sportą, sveikatos apsaugą. Labai plati sfera. Jaučiu laiko stygių, kad galėčiau įsigilinti į visas šias sritis ir vykstančias pertvarkąs. Jaučiu, kad negaliu kokybiškai atlikti tų pareigų“, – dienraščiui sakė S.Šliažas, patvirtinęs, kad parašė pareiškimą išeiti iš darbo.

Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas nebuvo labai nustebintas tokio pavaduotojo žingsnio.

„Mes daug diskutuojame apie darbus, kuriuos reikia padaryti. Žmogus priėmė garbingą sprendimą, nes tempai savivaldybėje šiandien yra išties dideli. Tai normalaus, gero darbuotojo garbingas sprendimas“, – sakė jis.

G.Petrauskas sakė kol kas neturintis kito kandidato į šias pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.