Akcija „Parašyk Lietuvos vardą kitaip“ plinta kaip epidemija

Paskutinėmis sausio dienomis startavusi Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato inicijuota akcija „Parašyk Lietuvos vardą kitaip“ plinta kaip epidemija. Akcijai startą davusi Alytaus apskrities policija žodį Lietuva užrašė pasitelkusi tarnybinius automobilius. Prie akcijos prisijungė ir lopšeliai-darželiai, mokyklos, pavieniai asmenys.

Alytaus apskrities policija žodį Lietuva užrašė pasitelkusi tarnybinius automobilius.<br>Alytaus policijos nuotr.
Alytaus apskrities policija žodį Lietuva užrašė pasitelkusi tarnybinius automobilius.<br>Alytaus policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alytusplius.lt

Feb 2, 2017, 12:50 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:42 PM

Vasario 1-ąją prie šio jau judėjimu tapusio reiškinio prisijungė ir Alytaus miesto savivaldybė, miesto Rotušėje, užrašiusi gyvą žodį Lietuva.

Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė kviečia kūrybingai ir prasmingai minėti Valstybės atkūrimo dieną ir prisijungti prie akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“.

Alytaus apskrities policija prisijungia prie Lietuvos Respublikos prezidentės ir siūlo išmoningai ir visiškai netikėtai parašyti mūsų valstybės vardą kitaip.

„Parašyk Lietuvos vardą kitaip“ – tai akcija, kurios tikslas visuomenę sutelkti bendrai veiklai. Šeimas, draugų kompanijas, kolegas, įmones ir įstaigas, kviečiame „įjungti“ fantaziją ir vardą Lietuva užrašyti išradingai, kažkaip ypatingai!

Išausti, numegzti, pasiūti, nulipdyti, sukonstruoti, išbėgti ar išvažiuoti, išdrožti, o gal išraižyti.

Visa tai nufotografuoti arba nufilmuoti ir iki vasario 13 d. siųsti el. p. kristina.januleviciene@policija.lt arba kelti į akcijos puslapį „Parašyk Lietuvos vardą kitaip“ (socialiniame tinkle „Facebook“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.