Aurelijus Veryga Jonavos vaikžudės istorijos komentuoti neskuba

Sveikatos apsaugos ministras sako,

Aurelijus Veryga teigė, kad „tik po policijos tyrimo bus aiškiau, nes ir patiems gydytojams dėl to daug neaiškumų“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aurelijus Veryga teigė, kad „tik po policijos tyrimo bus aiškiau, nes ir patiems gydytojams dėl to daug neaiškumų“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2017, 9:21 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:37 AM

Aurelijus Veryga BNS šeštadienį teigė, kad „tik po policijos tyrimo bus aiškiau, nes ir patiems gydytojams dėl to daug neaiškumų“. Pasak jo, kol kas nėra tiksliai žinoma, ar rastas negyvas kūdikis buvo išnešiotas.

„Turime sulaukti teisėsaugos, ką ji išsiaiškins, nes kažkokių kitokių duomenų nesurinksime. Ne mūsų valioje pacientę apklausti. Tada savo išvadas galėsime daryti, bendrauti su medikais. Paraleliai, nemanau, kad kažką galėtume padaryti. Kai turėsime teisėsaugos išvadas, tada nuspręsime, ką darysime. Jeigu bus išvadose kažkas susiję su gydymo įstaiga, tada žinoma, turėsime sudaryti grupę, o jeigu tai nesusiję su medikų darbu...“ – BNS teigė ministras.

Pasak jo, situaciją pavyko aptarti su ligoninės, kur įvyko nelaimė, vyriausiojo gydytojos pavaduotoja. „Žinoma, jie sukrėsti“, – teigė ministerijos vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.