Lietuvos BPC padėjo išgelbėti vilkiko vairuotoją Belgijoje

Į Bendrąjį pagalbos centrą (BPC) bendruoju skubios pagalbos telefono numeriu 112 paskambino vienos tarptautinių krovinių gabenimo ir ekspedijavimo kompanijos atstovas iš Lietuvos ir pranešė apie Belgijoje esantį ir staiga blogai pasijutusį kompanijos vairuotoją.

Lieuvos BPC darbuotojams sėkmingai bendradarbiaujant su kolegomis iš Belgijos, pavyko išgelbėti vilkiko vairuotojo gyvybę.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Lieuvos BPC darbuotojams sėkmingai bendradarbiaujant su kolegomis iš Belgijos, pavyko išgelbėti vilkiko vairuotojo gyvybę.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-26 17:48, atnaujinta 2017-04-09 00:14

Pasak skambinusio asmens, vairuotojas dėl širdies skausmų negali išlipti iš kabinos, bet su savo darbdaviais dar pajėgė susisiekti telefonu. Skambinusysis nurodė tikslias vilkiko koordinates, rodžiusias, kad jis yra greitkelyje A13 (Antverpenas–Haseltas–Lježas), maždaug 24 km nuo Antverpeno.

BPC Klaipėdos skyriaus operatorė, pasinaudojusi Europos skubios pagalbos telefono numerio asociacijos EENA duomenų baze, susisiekė su kontaktiniu centru Briuselyje. Paaiškinus situaciją, ji buvo sujungta su skubios pagalbos centru Antverpene, kuris nedelsiant į nurodytą vietą išsiuntė greitosios medicinos pagalbos automobilį. Maždaug po 15 minučių atvykęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas suteikė vilkiko vairuotojui skubią medicininę pagalbą ir išvežė jį į ligoninę.

Taip Bendrojo pagalbos centro darbuotojams sėkmingai bendradarbiaujant su kolegomis iš Belgijos pavyko išgelbėti vilkiko vairuotojo gyvybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.