Virginija Baltraitienė traukiasi iš Darbo partijos

[[ge:lrytas:lrytas:348033]]

Pasak politikės, tai pats sunkiausias sprendimas jos gyvenime, jis nebuvo spontaniškas, neapgalvotas žingsnis.<br>T.Bauro nuotr.
Pasak politikės, tai pats sunkiausias sprendimas jos gyvenime, jis nebuvo spontaniškas, neapgalvotas žingsnis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2017, 11:06 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:12 AM

Buvusi Žemės ūkio ministrė ir Seimo narė, Darbo partijos Kėdainių skyriaus pirmininkė Virginija Baltraitienė šeštadienį savo bendražygiams išplatino laišką, kuriuo ji informavo, kad traukiasi iš partijos.

Šį faktą portalui 15min.lt patvirtino pati politikė, tačiau komentuoti pasitraukimo priežasčių atsisakė. Su jomis ji supažindino tik savo bendražygius.

Nenorėčiau viešai komentuoti priežasčių – tiesiog priėmiau sprendimą trauktis iš partijos ir iš aktyvios politikos. Išplatinau laišką savo Kėdainių skyriaus partiečiams, kadangi tiek metų buvau skyriaus pirmininke. Laiškas buvo skirta tik jiems, ne visai partijai“, – teigė V.Baltraitienė.

Iš partijos pasitraukti V.Baltraitienė planuoja iš karto: „Jeigu bus įmanoma prieiti prie elektroninės sistemos, jau šiandien išsiregistruosiu iš partijos“.

Portalas kėdainietis.lt rašo, kad V.Baltraitienė savo laiške teigė, jog paskutinis lašas jos apsisprendime buvo, kai Darbo partija pradėta linksniuoti prokurorės papirkimo byloje.

Teisėsauga ketvirtadienį atliko kratas Vilniaus apygardos prokuratūroje ir sulaikė Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiąją prokurorę Ritą Aliukonienę, jai pareikšti įtarimai prekyba poveikiu stambiu mastu. Generalinė prokuratūra patvirtino, kad tyrimas susijęs su Darbo partijos bylos nagrinėjimu Lietuvos Aukščiausiame Teisme.

Praėjusią kadenciją valdančiojoje daugumoje buvusi Darbo partija spalį rinkimuose daugiamandatėje apygardoje neperžengė patekti į Seimą reikalingo 5 proc. balsų barjero, vienmandatėse apygardose mandatus iškovojo du partijos iškelti atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?