Konservatoriai suvažiavime tvirtins naująjį pirmininką

Šeštadienį vyksta neeilinis Tėvynės

Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-04 09:27, atnaujinta 2017-04-08 15:47

Suvažiavime bus priimtos rezoliucijos, apibrėžiančios strateginę TS-LKD valstybinę laikyseną bei įvardinančios svarbiausius darbus, kurių įgyvendinimo – tiek savo jėgomis, tiek ir remiant Vyriausybės inicijuojamas reformas – bus siekiama artimiausiu laikotarpiu.

Kaip esminiai darbai įvardinami Nacionalinis susitarimas dėl švietimo, skurdo ir augančios socialinės atskirties įveikimas, valstybinių įmonių reforma siekiant kuo spartesnės Lietuvos narystės Europos bendradarbiavimo ir plėtros organizacijoje bei kova su korupcija ir neskaidrumu viešajame sektoriuje. Didelis dėmesys bus skiriamas ir Lietuvos geopolitinei bei saugumo situacijai ir priemonėms ją stiprinti – nuo karinių pajėgumų stiprinimo iki aktyvesnės paramos Ukrainai ir būtinybės sustabdyti egzistencinę grėsmę Lietuvai keliančią Astravo atominę elektrinę.

Suvažiavimo metu taip pat vyks svarbiausių partijos valdymo struktūrų – Prezidiumo, Tarybos bei Priežiūros komiteto – narių rinkimai, antrąją kadenciją oficialiai pradės perrinktas partijos pirmininkas G. Landsbergis.

Suvažiavime bus teikiami ir „Lietuvos ąžuolų“ apdovanojimai, kurių tikslas – prisiminti ir padėkoti bendruomenės žmonėms, pareikšti pagarbą tiems, kurie neteko savo artimųjų 1991-aisiais metais, kuomet vyko esminė Lietuvos kova dėl išlikimo ir laisvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.