G. Landsbergio ir J. Jankevičiaus transliacijoje – juokai apie Kęstutį Pūką ir keiksmažodžiai

Tiesioginėje „Facebook“ transliacijoje konservatorius Gabrielius Landsbergis ir humoristas Justinas Jankevičius juokavo apie Seimo nario Kęstučio Pūko ištvirkimus.

Tiesioginėje „Facebook“ transliacijoje G.Landsbergis ir J.Jankevičius juokavo apie K.Pūką.
Tiesioginėje „Facebook“ transliacijoje G.Landsbergis ir J.Jankevičius juokavo apie K.Pūką.
K.Pūkas.<br>T.Bauro nuotr.
K.Pūkas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 2:36 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:54 AM

„Kaune visi absoliučiai sako, kad čia buvo laiko klausimas, kada Pūkas paslys ant savo b****“, – sakė humoristas.

Tokią jo frazę lydėjo ištįsęs G.Landsbergio veidas. Politikas puolė priminti: „Mes esame gyvame eteryje, ir, gink Dieve, aš niekada nevartočiau tokių žodžių, kaip jis vartoja“, – replikavo konservatorius.

„Aš atsiprašau už savo nepraustaburniškumą, bet tai yra visiška tiesa“, – tęsė J.Jankevičius.

Po to nuskambėjo G.Landsbergio frazė ir juokas: „Vaikai, išjunkite.“

Pasak J.Jankevičiaus, buvo daug moterų liudijimų prieš K.Pūką. Jis niekada nebuvo teistas ir nekaltumo prezumpcija turi galioti, bet laisvas žodis visada egzistuoja. „Man atrodo, kad jis pagaliau paslydo, – tai direktoriaus sindromas.“

J.Jankevičius aiškino, kad jį nervina direktoriaus sindromas, kai visi jam „bučiuoja šikną“, bet kai atleidžia žmones, visada jaučiasi teisūs. „Tuomet jie nusprendžia, kad reikia eiti į politiką. Ten nuėję jie pamato, kad tie žmonės nėra pavaldūs tau, tu negali jų atleisti, ir tada galvoja, kaip čia manęs neklauso, juk aš pats protingiausias. Ei, sveiki atvykę į politiką“, – sakė J.Jankevičius.

G.Lansdbergis paragino pereiti prie linksmesnių temų ir nebekalbėti apie K.Pūką, o J.Jankevičius šmaikštavo: „Kas gali būti linksmiau už Pūką, kuris liepia kloti lovą per darbo pokalbį?“

Konservatorių partijos vedlys G.Landsbergis teigė ilgą laiką konsultavęsis su teisininkais ir politikais, ar galima skelbti K.Pūkui apkaltą, ar yra tam pagrindas.

„Greičiausiai gali būti, kad nėra pagrindo, nes reikia šiurkščiai sulaužyti Konstituciją, kurioje apie paslydimus ar panašaus pobūdžio (dalykus) nėra aprašyta. Tai kaip ir nėra. Tai tas žavingas jaunuolis gali likti ir toliau dirbti Seimo nariu“, – su ironija kalbėjo konservatorius.

Politikas svarstė, kokiomis priemonėmis K.Pūką paskatinti priimti „teisingą sprendimą“, tai yra pasitraukti iš Seimo.

Humoristas šmaikštavo, kad reikėtų paskatinti tam tikros profesijos, kuri Lietuvoje dar neįteisinta, žmones daugiau laiko praleisti su K.Pūku, ir jo nebebus Seime.

Jei nuo K.Pūko nukentėjusios moterys savo liudijimus pateiktų teisėsaugai, galbūt tuomet politikas ir sulauktų apkaltos.

„Palikime jį. Jis žiauriai linksmas ir net ne pats blogiausias variantas, kokį turėjome Seime. Jis praskaidrina nuotaiką. Čia Trumpas.

Partijos pirmininkas pasakė, kad jis turi priprasti, jog jau yra politikas, o ne verslininkas, nes verslininkai graibo moteris, ir viskas yra gerai“, – teigė J.Jankevičius ir paragino jaunas žurnalistes atlikti tyrimus su K.Pūku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.