Šalį sukrėtusi Ievos Strazdauskaitės istorija: karštais pėdsakais – ir lrytas.lt

Po penkias dienas trukusios nežinios, intensyvių paieškų ir kankinančio laukimo – tragiška 26-erių Ievos Strazdauskaitės dingimo istorijos atomazga.

I.Strazdauskaitės dingimo istorija sukrėtė Lietuvą.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
I.Strazdauskaitės dingimo istorija sukrėtė Lietuvą.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 5:48 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:38 AM

Gausios policijos pajėgos ir aktyvūs piliečiai visą šią savaitę intensyviai Jonavos ir Kėdainių rajonuose ieškojo dingusios merginos. Viltis buvo stipri – artimieji ir policija vylėsi, kad iš Plungės į Vilnių prabangiu automobiliu važiavusi Ieva – vis dar gyva.

Karštais pėdsakais taip pat sekė „Lietuvos ryto“ ir portalo lrytas.lt žurnalistai. Jie pirmieji paskelbė apie dingusią merginą ir vieni pirmųjų užčiuopdavo svarbius šios šalį sukrėtusios dingimo istorijos vingius.

„Lietuvos rytas“ pirmasis ir vienintelis pakalbino Ievą iš Kėdainių. Ši mergina vos ištrūko iš pagrobėjų, kurie automobiliu bandė jai blokuoti kelią prie Žeimių – toje pačioje vietoje, kuri tapo lemtinga I.Strazdauskaitei. Neabejojama, kad jos pasakojimas padėjo policijai reikšmingai užčiuopti siūlo galą merginos ieškantiems pareigūnams.

„Lietuvos rytas“ pirmasis paskelbė, kad merginai greičiausiai buvo paspęsti spąstai, kaip vėliau paaiškėjo, dėl prabangaus, praėjusių metų gamybos „Audi A7“.

Portalas lrytas.lt pirmasis paskelbė Ruklos gyventojos, kuri pirmadienio naktį, netoli tos vietos, kur buvo rastas automobilis, girdėjo užpultos merginos pagalbos šauksmą. Šie liudijimai kėlė vis daugiau klausimų ir vis didesnį nerimą – ar mergina gyva?

Penktadienį lrytas.lt pirmasis paskelbė, kad I.Strazdauskaitės dingimo istorijoje sulaikyti pirmieji įtariamieji. Netrukus paaiškėjo oficiali ir tragiška žinia – mergina nužudyta. Dėl jos nužudymo sulaikyti šeši įtariamieji, kurie policijai buvo žinomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.