Visvaldas Matijošaitis papasakojo, ką girdėjo apie Kęstutį Pūką

„Kaukės plyšta, veidai ryškėja“, – skandalą, susijusį su Seimo nariu Kęstučiu Pūku, įvertino Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

V.Matijošaitis mano, kad K.Pūkas daro gėdą visai Lietuvai.<br>T.Bauro ir M.Patašiaus nuotr.
V.Matijošaitis mano, kad K.Pūkas daro gėdą visai Lietuvai.<br>T.Bauro ir M.Patašiaus nuotr.
V.Matijošaitis mano, kad K.Pūkas daro gėdą visai Lietuvai.<br>M.Patašiaus nuotr.
V.Matijošaitis mano, kad K.Pūkas daro gėdą visai Lietuvai.<br>M.Patašiaus nuotr.
K.Pūką užgriuvo nemalonumai.<br>T.Bauro nuotr.
K.Pūką užgriuvo nemalonumai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 2:08 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:59 AM

K.Pūką užgriuvo nemalonumai dėl seksualinio priekabiavimo, mat Seimo nario visuomenine padėjėja norėjusi dirbti moteris vėliau papasakojo išgirdusi nepadorių jo pasiūlymų, pastabų apie išvaizdą.

Kauno meras V.Matijošaitis tikino girdėjęs ir Kauno savivaldybėje dirbančių moterų užuominų, kad joms nemalonu bendrauti su K.Pūku.

Anksčiau K.Pūkas buvo išrinktas į Kauno tarybą, o pernai rudenį leidybos verslu užsiimančio kauniečio vietą užėmė jo žmona, kuri vyrui – jau penktoji. Politikas su skirtingomis žmonomis turi net 9 vaikus.

„Gal ne visi suprato, kodėl jį išrinkus į Seimą sakiau, kad visus už jį balsavusius pavaišinsiu šampanu. Tuomet džiaugėmės, kad jis išvažiuoja iš Kauno, bet apgailestavau dėl Lietuvos. Tada visiems tai atrodė kaip juokas, bet aš kalbėjau visiškai rimtai. Man, kaip ir visiems kauniečiams, gėda, kad jis prisistatinėja kauniečiu. Koks jis kaunietis? Mano asmenine nuomone, jis eilinis pašlemėkas. Tipeliai, kurie naudojasi savo padėtimi, kad moteris įsitemptų į lovą, man kelia pasibjaurėjimą. Džiaugiuosi, kad atsirado drąsių merginų, nuplėšusių šio apsišaukėlio kaukę. Linkiu Seimui būti principingam, pradėti apkaltą ir atsisveikinti su juo“, – kalbėjo V.Matijošaitis.

Kalbų apie K.Pūko potraukį prie moterų jis tikino girdėjęs dar užsiimdamas verslu – tai pasakojo net K.Pūko aplinkos žmonės.

„Stengiausi su šiuo žmogumi neturėti jokių reikalų, todėl savivaldybėje beveik nebendraudavome“, – kalbėjo V.Matijošaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.