Švietimo ir mokslo ministrei patarinės Arminas Varanauskas

Nuo gegužės 8 dienos švietimo ir mokslo ministrės Jurgitos Petrauskienės patarėju pradėjo dirbti Arminas Varanauskas. Ministerijoje jis kuruos bendrojo ugdymo klausimus.

Ministrė Jurgita Petrauskienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ministrė Jurgita Petrauskienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 1:41 PM, atnaujinta May 8, 2017, 2:12 PM

Arminas Varanauskas puikiai susipažinęs su švietimo situacija, buvo daugelio ministerijos darbo grupių, taip pat ir ŠMM Kolegijos, Studijų kokybės vertinimo centro Tarybos narys, ekspertas, daugelio projektų vadovas. Jis taip pat yra Lietuvos švietimo tarybos (LŠT), švietimo savivaldos institucijos, atliekančios ekspertinį vertinimą ir konsultuojančios strateginiais plėtros klausimais, narys, Žinių ekonomikos forumo direktorius. Šiemet jis vadovavo LŠT Lietuvos švietimo būklės 2013–2016 metais apžvalgos rengimui.

Anksčiau jis ėjo Vilniaus universiteto Studentų atstovybės (VU SA) pareigas ir buvo daugelio su universitetu bei aukštuoju mokslu susijusių darbo grupių ir komisijų narys.

Arminas Varanauskas yra baigęs žurnalistikos bakalauro studijas Vilniaus universitete, taip pat įgijęs edukologijos magistro laipsnį to paties universiteto Filosofijos fakultete.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?