Arūnas Dumalakas. Vienas žingsnis nuo Pūko iki Minedo

„Valstiečių“ valdžia demonstruoja valstietišką mąstymą. Juk kaip kitaip paaiškinsi sveikatos apsaugos ministro A.Verygos bičiuliavimąsi su dainininku (greičiau jau buvusiu) M.Jonušu, kurį labiau pažįstame Minedo slapyvardžiu.

Arūnas  Dumalakas<br>Tomas Bauras
Arūnas Dumalakas<br>Tomas Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-17 09:28, atnaujinta 2017-05-17 09:29

Nors prie Sveikatos apsaugos ministerijos vairo stovintis A.Veryga garsėja principingumu, jis lyg niekur nieko priima niekur neregistruotos, taigi nelegalios, organizacijos „Nebūk naivus kelyje“ prezidentu pasiskelbusį Minedą. Nieko nuostabaus: įnirtingai su girtavimu kovojančiam psichiatrui A.Verygai, matyt, visa kita dzin.

Kita vertus, Minedas rado kelius ir į Seimą, ir į Vidaus reikalų ministeriją – ten irgi svetingai priimamas. Taigi valdžios rūmuose išmušė žvaigždžių ir žvaigždučių valanda.

Mat valstietiškai mąstančiam žmogui įprasta lenktis kiekvienai jų ir už gryną pinigą priimti kiekvieną jų žodį.

Pramogų pasaulio veikėjas Minedas mina kelius ne tik „valstiečių“ link. Galima paieškoti jo sąsajų ir su skandalinguoju Seimo nariu K.Pūku. Ir ne vien tuo, kad jo dainos puikiai tinka politiku tapusio kauniečio radijo stoties „Pūkas“ eteryje.

Parlamentarą su dainininku sieja ir santykiai su moterimis. Tik laikinosios grupės „Už šeimą“ nario K.Pūko dėl to jau laukia apkalta, o apie Minedo žygius kol kas tik kalbos sklinda.

Esą jokiuose registruose neegzistuojančią organizaciją „Nebūk naivus kelyje“ jis įkūręs tik tam, kad priviliotų merginų. Mat prisistatydamas prezidentu M.Jonušas su savanorėmis panorusiomis tapti merginomis kalbėjo toli gražu ne tik apie būsimą kilnią visuomeninę veiklą, bet ir jų galimus asmeninius santykius.

Tad gal tikrai kokia tauta, tokia ir valdžia? Ir jau ne už kalnų diena, kai Minedas parlamente pakeis K.Pūką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.