Paaiškėjo daugiau aplinkybių apie Joniškio greitosios pagalbos vairuotojo žvejybą

Socialiniuose tinkluose sklinda gan neįprastos nuotraukos. Jose – šiltą dieną prie ežero stovintis greitosios pagalbos automobilis ir žvejojantis greitosios pagalbos uniformą vilkintis vyras. Nuotraukos kartu kėlė ir juoką, ir pasipiktinimą. Žmonės pasibaisėjo: „O jei būtų prireikę pagalbos?“

Socialinių tinklų nuotr.
Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 4:35 PM

 Kaip paaiškėjo iš komentarų socialiniame tinkle, tai Joniškio ligoninės automobilis. Teigiama, kad ligoninės darbuotojai darbo metu žvejoja netoliese esančiame tvenkinyje.

Joniškio Greitosios medicinos pagalbos stoties vadovas Romutis Valentukevičius teigė, kad nuotraukose internete atpažino savo darbuotoją: „Savo darbuotojus pažįstu net iš nugaros“. Vadovas pripažino, kad būta rimto pokalbio su žvejoti darbo metu sumaniusiu darbuotoju, tačiau svarbi detalė tai, kad tvenkinys, kurio prieigose padarytos nuotraukos yra greitosios pagalbos stoties teritorijoje, tad darbuotojas tarnybiniu automobiliu niekur nevyko.

„Tvenkinys šalia pastato, Tiesa, nesu matęs, kad kas nors ten žvejotų. Laisvą minutę žmogus susigundė, juk nebūtinai sėdėti automobilyje laiku tarp iškvietimų“, – kalbėjo vadovas ir pridūrė, kad priešgaisrinis tvenkinys anksčiau būdavo prie visų didesnių įstaigų, kad gaisro atveju būtų iš kur vandens paimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.