Seimo sienas nugulė plakatai su žinia apie Tomą Tomiliną

„Valstietis“ T.Tomilinas yra melagis“, - tokius plakatus trečiadienį Seime iškabinėjo liberalų frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.
 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.
 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.<br> T.Bauro nuotr.
 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.<br> T.Bauro nuotr.
 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.
 E.Gentvilas Seime iškabino plakatus.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 4:02 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 10:56 AM

Pasak E.Gentvilo, antradienį ryte Seime jis pasiūlė įvesti cenzūrą, kad Seimo nariai negautų elektroninių laiškų iš valstiečių politikai nepritariančių įstaigų.

„Vakare televizijos laidoje jis tai jau neigė. Šiandien ryte prie Seimo posėdžių salės surengiau spontanišką akciją, kad visi kolegos žinotų, jog T.Tomilinas yra melagis. Tegu dabar vaikšto paskui ir šiuos plakatus nuplėšinėja“, - teigė liberalų narys.

Antradienio vakarą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ žurnalistė Daiva Žeimytė kalbėjosi su Lietuvos laisvosios rinkos instituto (LLRI) prezidentu Žilvinu Šilėnu bei Seimo Socialinių reikalų komiteto vicepirmininku T.Tomilinu.

– Pone Tomilinai, jūs pasiūlėte Seime užblokuoti Laisvosios rinkos instituto siunčiamus laiškus. Jūs rimtai?

– (T.Tomilinas) Ne. Aš taip nepasiūliau. Aš pasiūliau Seimo nariams nuimti makaronus nuo ausų ir nustoti remtis vien LLRI informacija, kuri nuolatos ateina į Seimo narių paštus. Seimo nariams pasiūliau panagrinėti kitus šaltinius. Papasakosiu, apie kokius šaltinius kalbėjau. Yra nerašyta taisyklė, kad ekonominiais klausimais Seimo nariai remiasi LLRI tyrimais, logika, nuomone. Nes kur tik pažiūri viešoje erdvėje, ten dominuoja šio instituto pateikiama medžiaga. Tai yra tam tikra viešosios erdvės ir Seimo narių matymo lauko kontrolė. Tiesiog norėjau jį praplėsti, o ne blokuoti. Kiekvieno asmeniškai paprašiau: pasidomėkit kita informacija, angliškai paskaitykit.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.