Neeilinė akcija „Taikos glėbys: apkabinkime Lietuvos vaikus’’

Birželio 1-ąją – Vaikų gynimo dieną – visoje Lietuvoje vyks akcija ,,Taikos glėbys’’, kurios metu 20 val. Lietuvos žmonės susivienys ir vienu metu apsikabins vieni su kitais galvodami apie augančią mūsų jaunąją kartą.  Juk tiek daug nesantaikos, interesų kovų bei nereikalingų konfliktų šiandienos mūsų visuomenėje, o vaikai – mūsų ateitis, jie žvelgia į mus ir mokosi iš mūsų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 8:43 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:44 PM

Parodykime jiems taikesnio sambūrio pavyzdį, nustokime smerkti ir teisti vieni kitus.  Apsikabindami pradėkime kurti tolerantišką, draugišką bei vieningą Lietuvą, kurioje gera gyventi, o žmonės spinduliuoja supratingumu, geranoriškumu ir siekia santarvės.

Nuo pat ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro dalinkimės apkabinimais ir registruokime juos nemokamu tel. numeriu 8 800 800 88. Daugiausia apkabinimų užregistravusieji bus paskelbti Lietuvos „Myli-jonieriais“.

Fotografuokite savo apsikabinimus ir skelbkite čia. 

20 val. Lietuvos žmonės kviečiami apsikabinti ne tik vienu metu visoje Lietuvoje vyksiančiuose renginiuose, bet ir ten, kur bus tuo metu: darbe, degalinėje, gatvėje, viešajame transporte, šeimos rate, namuose prie televizoriaus ekrano. Tai galima padaryti netgi išsiunčiant savo virtualų apsikabinimą socialiniuose tinkluose. 

Renginiai vyks: Kaune – Rotušės aikštėje, Klaipėdoje – Kruizinių laivų terminale, Pilies džiazo festivalyje Tikslus apsikabinimų vietų žemėlapis visuose miestuose ir informacija apie akciją – www.taikosglebys.lt (akcijoje dalyvauja visos 60 Lietuvos savivaldybių).

Vilniuje, Katedros aikštėje, nuo 15 iki 19 val. vyks Vaikų kūrybinės dirbtuvės.

Šventės metu vaikai turės progą sužinoti, kokiu būdų įmanoma piešti ant vandens ir kas tai yra „VYTA-ebru’’ menas, išbandyti šią techniką ir patiems susikurti unikalų darbelį, kuris bus perkeltas ant popieriaus. Lipdysime iš molio ir druskos. Vyks žaidimai, šokiai, rungtys su personažais; muilo burbulų pūtimas, veidukų piešimas ir balionų lankstymas.

17 val. atsidarys Atrakcijų parkas jaunimui ir studentams, kuriame laukia: krakmolo baseinas, kėgliai su padanga, kreivas dviratis, robotukų gaminimas ir jų lenktynės bei daug kitų atrakcijų.

18 val. Šventinis koncertas.

20 val. APSIKABINSIME kartu su visa LIETUVA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.