Remigijus Žemaitaitis: „Saulius Skvernelis nuomonę keičia penkis kartus per dieną“

Žinių radijo laidoje „Opozicija“ kalbėjęs „Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis apie socialdemokratų sprendimą kreiptis į partijos skyrius dėl sprendimo, ar likti koalicijoje su „valstiečiais“, sakė: „Socialdemokratai sutrikę nuo pirmos minutės, kai ši koalicija buvo sudaryta, tai buvo matyti Seime. Vakarykštis posėdis parodė, kad jie nevaldo situacijos, ir partijos pirmininkas kreipiasi į skyrius, prašo pateikti duomenis, partijoje matyti didelis skilimas...  Žinoma, tai vidinės batalijos, bet ar nuo to geriau Lietuvos gyventojams? Aš labai tuo abejoju.“

Remigijus Žemaitaitis negailėjo kritikos premjerui.<br>T.Bauro nuotr.
Remigijus Žemaitaitis negailėjo kritikos premjerui.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-14 08:22, atnaujinta 2017-07-14 10:43

R.Žemaitaitis prisiminė, kad ankstesnėje kadencijoje, kai partija dirbo koalicijoje su socialdemokratais, būta konfliktinių situacijų, bet jas pavyko išspręsti. „Prekyba įstatymais ir atstovavimas verslo interesų grupėms atrodo nekaip, Saulius Skvernelis keičia nuomonę penkis kartus per dieną“,  –  kalbėjo R.Žemaitaitis.

Kalbėdamas apie neseniai Seimo skubos tvarka palaimintą urėdijų reformą jis sakė: „Šioje situacijoje nieko nelaimėjo, bet jokių pakeitimų miškų valdymo srityje nebus. Reikėtų paskaityti, ką iš tiesų Seimas ten priėmė, sumažintas urėdijų skaičius, generalinė urėdija naikinama, bet kiti dalykai  lieka tie patys. Ir tai siūloma mainyti į šilumos lengvatą, kurios tarifas kažkodėl bus ne devyni, o penkiolika procentų“,  – sakė politikas ir pridūrė, jog jų pasiūlymas buvo, kad lengvata būtų taikoma visiems gyventojams ir visoms kuro rūšims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Gruzija atmetė prezidentės veto. Kas toliau?