Liudas Dapkus. Lietuviai tiki ne tik horoskopais

Kada lietuviams atveš parodyti M.Jacksoną? Tai įvyks – anksčiau ar vėliau. Bet jį mums būtinai surengs. Atsisveikinimo koncertui kur nors pelkėje prie sienos su Latvija arba kitame kemsyne. Nesvarbu, kad anas jau kurį laiką gyvai nedainuoja, nes yra palaidotas. Lietuviai tikrai išpirks bilietus ir atvyks pasiklausyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Liudas Dapkus

Jul 19, 2017, 6:51 AM

Mat mes esame paskutinė iš tų patikliųjų tautų, kuriai galima daug ką įpiršti, jeigu tik gražiai papasakosi.

Joks save gerbiantis lietuvis nekels kojos iš lovos nepaskaitęs, ką jam šiandien žada žvaigždžių horoskopas. Jis taip pat peržiūrės orų prognozes ir tikriausiai patikės žinia, kad tuoj tuoj į Lietuvą atkeliaus Karščiausia Metų Diena. O kai ateis metas rinkti naują Seimą, jis, kaip įprasta, atiduos savo balsą tiems, kurie gražiausiai žadės viską tuoj pat sutvarkyti.

Todėl ar bereikia stebėtis tais 5 tūkstančiais tautiečių, kurie patikėjo Anatolijumi, Valerijumi ir kitais Latvijos slavais, pažadėjusiais surengti pašėlusiai linksmą festivalį Zarasuose? Ne šiaip kokį koncertą, o „beach party“.

Kitaip tariant, paplūdimio vakarėlį su dešimtojo dešimtmečio žvaigždėmis iš Vakarų!

Epochos keičiasi, dešimtmečiai bėga, tik naivuolių kritinė masė visuomenėje lieka stabili kaip ir kiti fundamentalūs gamtos dėsniai. Sunešė žmonės tuos pinigus ir ėmė laukti. O vikruoliai iš Latvijos jiems vieną po kito kaimo muzikantą rodė sakydami, kad žvaigždės jau tuoj atvyks.

Antrą festivalio dieną publika suprato, kad jai tiesiog šlapinasi į akis ir aiškina, jog tai lietus. Kaip kokie Ostapo Benderio apmulkinti šachmatininkai žmonės puolė vaikytis aferų didmeistrių, bet tuo metu anų ir pėdos buvo atšalusios.

Ar kas nors atsakys? Galbūt grąžins pinigus? Jeigu tuo tikite, būtinai nusipirkite bilietus į M.Jacksono koncertą.

Ir iškart, vos tik jie pasirodys prekybos vietose. Nes vėliau bilietai brangs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.