Lyderystės konferencija „LIVE2LEAD“ sugrįžta į Lietuvą

Visame pasaulyje daugiau kaip 400 miestų ir 32 šalyse organizuojama lyderystės konferencija „LIVE2LEAD“ šiais metais Lapkričio 30 d. ir vėl vyks Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

 Johnas Maxwellas.
 Johnas Maxwellas.
 Cheryl Bachelder.
 Cheryl Bachelder.
 Dave Ramsey.
 Dave Ramsey.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 10:09 AM, atnaujinta Aug 25, 2017, 10:13 AM

Šios vienos didžiausių lyderystės ir vadovavimo konferencijos tikslas – skatinti lyderystę, ugdyti vadovavimo gebėjimus, praplėsti žmonių akiratį, suteikti jiems įkvėpimo ir žinių, duoti teigiamą energijos postūmį.  

Konferencijoje video pranešime savo patirtimi dalinsis New York Times bestselerių autorius, pranešėjas, dažnai vadinamas lyderystės ekspertu Nr. 1 – Johnas C. Maxwellas.  

Jo kompanijos apmokė daugiau kaip 6 mln. lyderių visame pasaulyje.  

Taip pat konferencijoje gyvai apie lyderystę kalbės Investuok Lietuva vadovas Mantas Katinas. Savo mintimis taip pat dalinsis Vinted bendraįkurėja Milda Mitkutė, VCUP generalinė direktorė Ona Nevinskienė. „Konferencija „LIVE2LEAD“, tai daugiau nei konferencija.

Tai – judėjimas, vienijantis pasaulio lyderius, kurie moko lyderystės, dalinasi patirtimi ir savo pasiektais rezultatais. Džiaugiamės galėdami jau antrą kartą sukviesti ir Lietuvos žmones, kuriems yra aktuali lyderystė, asmeninis augimas į LIVE2LEAD.

Konferencijoje dalyviai galės didžiuliuose ekranuose stebėti stipriausių ir visame pasaulyje pripažintų lyderių išskirtinius video pranešimus, kurie, kartu su skirtingų sričių Lietuvos atstovų gyvais pasisakymais ir diskusijomis sukurs unikalią ir vertingą tobulėjimo aplinką. padės konferencijos dalyviams augti, tobulėti ir pasiekti savo asmeninius, įmonės ar organizacijos tikslus“, – sako konferencijos organizatorius, mokymų įmonės UAB „Starfish Academy“ vadovas Jurijus Clavas.

Konferencijoje bus galima išvysti ir Dave Ramsey, žinomo JAV verslininko, radijo laidos vedėjo, knygų autoriaus ir asmeninių finansų valdymo eksperto video pranešimą.

Dave vedama radijo laida „The Dave Ramsey Show“ yra klausoma daugiau nei 500 radijo stočių Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje,  Taip pat video pagalba bus galima išvysti Cheryl Bachelder, buvusią vieno iš didžiausių,

JAV maitinimo tinkle Popeyes vadovę. O tai pat video interviu su Warrick Dunn, buvusiu amerikietiško futbolo žaidėju, filantropu.  

Konferencija „LIVE2LEAD“ skirta pateikti patį geriausią lyderystės tematikos turinį tam, kad įkvėptų ir motyvuotų lyderius ir jų komandas.

Be to, sujungti juos su kitais visuomenės lyderiais ir plėsti verslo kontaktų tinklą, praturtinant jį santykiais, kurie duoda apčiuopiamus rezultatus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.