Kultūros ministerija Panevėžio J. Miltinio teatrui ieško naujo vadovo

Kultūros ministerija paskelbė konkursą eiti Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovo pareigas.

 Kultūros ministerija paskelbė konkursą eiti Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovo pareigas.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Kultūros ministerija paskelbė konkursą eiti Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovo pareigas.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2017, 8:06 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 9:11 PM

Kandidatai privalo turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą meno, humanitarinių arba socialinių mokslų srities išsilavinimą, ne mažesnę kaip trejų metų vadovaujamo darbo patirtį, mokėti bent vieną iš trijų Europos Sąjungos darbo kalbų, išmanyti Lietuvos įstatymus, Konstituciją.

Vertinimo komisijai pretendentai privalo pateikti penkerių metų teatro veiklos programą, kurioje būtų įvertinta ir dabartinė teatro veikla, ir pateikiama vizija ateičiai.

Dokumentų laukiama iki rugsėjo 19 dienos.

Su konkurso laimėtoju darbo sutartis pasirašoma penkeriems metams.

Panevėžio J.Miltinio dramos teatras nuo liepos vidurio neturi nuolatinio vadovo. Tuomet iš pareigų dėl seksualinio priekabiavimo ir kitų pažeidimų atleistas Linas Marijus Zaikauskas.

Ankstesniam teatro vadovui režisieriui Romualdui Vikšraičiui kolektyvas buvo pareiškęs nepasitikėjimą. Nepaisant to, jis J.Miltinio teatrui vadovavo visą kadenciją 2010-2015 metais.

Praėjusią savaitę teatre apsilankiusi kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson sakė, kad rengiami nauji įstaigos nuostatai, jie esą atvers teatrui daugiau galimybių, padės pačiam užsidirbti lėšų ir tapti Panevėžio ir Utenos apskričių teatru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.