Lietuvos ambasadorius įteikė skiriamuosius raštus Vokietijos prezidentui

Lietuvos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Vokietijoje Darius Semaška įteikė skiriamuosius raštus Vokietijos Federacinės Respublikos prezidentui Frankui Walteriui Steinmeieriui. 

D.Semaška taip pat paprašė Vokietijos paramos užkertant kelią Astravo atominės elektrinės keliamoms grėsmėms. <br> Vokietijos Vyriausybės nuotr.
D.Semaška taip pat paprašė Vokietijos paramos užkertant kelią Astravo atominės elektrinės keliamoms grėsmėms. <br> Vokietijos Vyriausybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 5:15 PM, atnaujinta Aug 30, 2017, 5:18 PM

Pokalbio metu buvo aptarti dvišaliai santykiai ir bendradarbiavimas saugumo politikos srityje. Vokietijos prezidentas šiltai prisiminė praėjusią savaitę vykusį vizitą Lietuvoje ir pasidžiaugė glaudžiais abiejų šalių ryšiais. 

Lietuvos ambasadorius D. Semaška pažymėjo, kad ypač geri dvišaliai santykiai su Vokietija atveria tolesnio bendradarbiavimo perspektyvas ir padėkojo už Vokietijos indėlį stiprinant Lietuvos saugumą. 

„Prieš beveik šimtmetį atstatant Lietuvos nepriklausomybę, Vokietijos kariai padėjo atremti Raudonosios armijos puolimą, o šiandien Vokietija vaidina esminį vaidmenį NATO sustiprintose priešakinėse pajėgose Lietuvoje“, – teigė ambasadorius. 

D. Semaška taip pat paprašė Vokietijos paramos užkertant kelią Astravo atominės elektrinės keliamoms grėsmėms. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.