Kaunas spręs jaunas naujakurių šeimas kamuojančią bėdą

Vis daugiau jaunų kauniečių šeimų kuriasi sparčiai besivystančiame Aleksoto mikrorajone. Vien per 9 šių metų mėnesius čia savo gyvenamąją vietą deklaravo 2113 naujų gyventojų. Dalis čia įsikuriančių jaunų šeimų susiduria su problema – savo atžalas kauniečiai priversti vežti į kituose miesto rajonuose esančius darželius.

 Aleksote vietoj suaugusiųjų mokymo centro bus įkurtas darželis.<br> Kauno savivaldybės nuotr.
 Aleksote vietoj suaugusiųjų mokymo centro bus įkurtas darželis.<br> Kauno savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2017, 10:47 AM, atnaujinta Oct 2, 2017, 10:57 AM

„Kaip ir pernai atidarytame naujame darželyje S. Žukausko gatvėje, taip ir čia viskas bus įrengta šiuolaikiškai ir jaukiai. Naujasis darželis Aleksote bus vienas iš moderniausių Kaune“, - patikino R. Šnapštienė.
 
Kauno miesto savivaldybė neseniai paskelbė apie planus statyti naują darželį Šilainiuose. Kuršių gatvėje esančiame tuščiame žemės sklype dabar augančius brūzgynus pakeis 200 vaikų talpinsiantis modernus 3,2 tūkst. kv. m. ploto darželis. Jis duris turėtų atverti iki 2019 metų vasaros pabaigos.
 
Iš viso Kaune per pastaruosius dvejus metus įvairiuose miesto darželiuose išnaudojant iki tol nenaudotas erdves, plečiant daugiafunkcinius centrus ir pastačius naują darželį S. Žukausko gatvėje buvo įkurta 1060 naujų vietų darželinukams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.