Vladas Gaidys: „Valstiečiai“ turi žemiausią reitingą per visą laikotarpį"

Valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) reitingų lentelėje užima antrąją vietą, tačiau šios partijos reitingas yra žemiausias per visą laikotarpį po rinkimų.

Vladas Gaidys<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vladas Gaidys<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2017, 8:41 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 8:43 AM

Šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbta „Vilmorus“ apklausa rodo, kad už šią partiją rinkimuose balsuotų 12,4 proc. apklaustųjų. Rugsėjį vykusios apklausos metu už „valstiečius“ savo balsą žadėjo atiduoti 13,5 proc. apklaustųjų.

Valstiečiai“ turi žemiausią reitingą per visą laikotarpį po rinkimų, nors antra vieta“, – BNS sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

V.Gaidys smukusį valdančiosios partijos reitingą linkęs sieti su rinkėjų kauptu „lūkesčių bagažu“ – galbūt į šios partijos atstovus daug vilčių dėję rinkėjai vėliau šiek tiek nusivylė, nes ne visi lūkesčiai jų buvo įgyvendinti.

Kaip ir anksčiau, palankiausiai rinkėjai vertina opozicinius Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionis demokratus. Jei rinkimai į Seimą vyktų kitą sekmadienį, už konservatorius nurodė balsuotų beveik 15 proc. apklaustųjų.

„Tai gana daug“, – BNS sakė V.Gaidys.

Rugsėjį vykusios apklausos metu už konservatorius balsuoti buvo linkę 14,1 proc. apklaustųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.