Gintautas Paluckas pradėjo medžioklę: Dovilė Šakalienė – tik pirmas laimikis

Socialdemokratų lyderis Gintautas Paluckas tikina - po skandalingų skyrybų Seimo frakcijoje, jis su likusiais bendražygiais ketina didinti gretas.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 25, 2017, 8:23 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 10:49 AM

Daug diskusijų apie politinių pažiūrų kaitą sukėlė žinia, kad prie socialdemokratų frakcijos jungiasi Dovilė Šakalienė, kuri į Seimą išrinkta su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, o vėliau perbėgo pas liberalus.

Aiškėja, kad D.Šakalienė greitu laiku jau nebebus socialdemokratų frakcijos naujokė, mat frakciją ruošiamasi stiprinti. „Frakcija didės ir tvirtės, pagal giminingas pažiūras po truputį žmones kalbiname, pažiūrėsime“, - gana aptakiai apie permainas kalbėjo G.Paluckas ir pridūrė, kad frakciją  greitu laiku gali papildyti daugiau nei vienas Seimo narys.

„Juk čia yra ir tam tikro asmeniškumo, juk žmonės, kol yra neapsisprendę, dėl kokių nors pokalbių gali nukentėti, tad daug kalbėti apie tai nereikia“, - teigė G.Paluckas ir patvirtino, kad kalbama apie „daugiau negu vieną, besijaučiantį nelabai patogiai ten, kur dabar yra“.

G. Paluckas priminė, kad D. Šakalienės sprendimas prišaukė jai kritikos laviną, o jos kandidatavimo su „valstiečiais“ atveju apsigavo abi pusės.

„Anksti dar apie tai kalbėti, stengiamės, kad niekas nenukentėtų, nieko neužpultų ir nekaltintų“, teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.