Eugenijus Gentvilas iki šiol nesupranta, kodėl Dovilė Šakalienė paliko liberalus

Seimo narė Dovilė Šakalienė daugiau nei prieš savaitę paskelbė paliekanti Liberalų sąjūdžio frakciją parlamente ir papildanti socialdemokratų gretas. Taip ji tapo septintąja frakcijos nare, kurios taip reikėjo be partijos elito likusiems socialdemokratams.

 E.Gentvilas sakė dar nesulaukęs D.Šakalienės prašymo nutraukti narystę frakcijoje.<br> T.Bauro nuotr.
 E.Gentvilas sakė dar nesulaukęs D.Šakalienės prašymo nutraukti narystę frakcijoje.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2017, 8:47 AM, atnaujinta Nov 3, 2017, 9:44 AM

Visgi liberalų frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas penktadienį kalbėdamas Žinių radijuje teigė, kad iki šiol nėra sulaukęs D.Šakalienės prašymo nutraukti jos narystę krizę išgyvenančio Liberalų sąjūdžio frakcijoje.

„Aš iki šiol nesu gavęs jokio raštelio, jokio skambučio, kad ji išeina (iš frakcijos – Aut.). Faktas – ji išėjo, galima traktuoti, šypsotis, bet ji neparašė pareiškimo liberalams, kad ji išstoja iš mūsų frakcijos, tad ji dar neišėjo“, – teigė E.Gentvilas.

Kalbėdamas apie keturis mėnesius, kuriuos D.Šakalienė praleido pas liberalus, šios frakcijos seniūnas neturėjo nieko blogo pasakyti apie dabar jau buvusią frakcijos kolegę.

„Buvo toks šiltas tarpusavio supratimas. Ji atėjo, mes ją priėmėme, apsitarėme, kad ji norėtų kuruoti, komitetas koks jau liko toks, tai Švietimo ir mokslo.

Tačiau tematika – vaiko teisės, žmogaus teisės, ji ėmėsi, visur palaikėme, ji mus visur palaikė. Žmogiška prasme, atrodo, visi puikiai sutarėme“, – kalbėjo E.Gentvilas, pridurdamas, kad iki šiol nesuprato, kodėl D.Šakalienė nusprendė palikti jo vadovaujamą frakciją. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.