Partijos kolegos įvertino, kaip įtariama, girto Lino Balsio elgesį

Ketvirtadienio rytą šalį sudrebino žinia, kad parlamentaras Linas Balsys Seimo plenariniame posėdyje pasirodo, kaip įtariama, neblaivus. Netrukus po to žurnalistai paprašė jo papūsti į alkoholio matuoklį. Rezultatai buvo itin iškalbingi – L.Balsys pripūtė 1,82 promilės. Tai laikoma vidutiniu girtumu.

Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas R.Lapinskas pasisakė apie L.Balsio veiksmus.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas R.Lapinskas pasisakė apie L.Balsio veiksmus.<br>D.Umbraso nuotr.
L.Balsys Seime pripūtė 1,82 promilės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Balsys Seime pripūtė 1,82 promilės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Nov 9, 2017, 1:39 PM

Reaguodamas į situaciją Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas Remigijus Lapinskas teigė: „Apgailestaujame dėl Lietuvos žaliųjų partijos Seimo nario L.Balsio nepriimtinų ir su Seimo nario pareigomis nesuderinamų veiksmų. Situacija rodo, kad Seimo narys turi sveikatos problemų, kurios nedelsiant turi būti sprendžiamos.

Lietuvos žaliųjų partija L.Balsį pažįsta kaip atsidavusį ir profesionalų politiką, atsakingą žmogų, tačiau jo poelgis atvykstant į darbą neblaiviam nėra pateisinamas.

Galime užtikrinti, kad kaip galėdami padėsime L.Balsiui spręsti sveikatos problemas. Nepaisant to, atsakingi partijos organai susidariusią situaciją išnagrinės kuo objektyviau ir nedelsdami imsis reikalingų veiksmų, įvertins tolesnes L.Balsio galimybes dalyvauti partijos veikloje."

„Reiškiame apgailestavimą dėl susidariusios asmeninės L.Balsio situacijos ir užtikriname, kad partijos veiklai ir tolesniam darbui tai įtakos neturės”, – pabrėžė R.Lapinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.