Tarp kitko. Skandalų fronte – ir angelai sargai

Tarp vietinės reikšmės skandalų susidariusią nejaukią trumpą pauzę praėjusią savaitę sėkmingai užpildė parlamentaras L.Balsys, Seimo rūmuose į alkoholio matuoklį pripūtęs iki 1,82 promilės žymos. Neblaivūs Seimo nariai – seniai ne naujiena, tačiau ši istorija įsidėmėtina savaip. Kad ir dėl sostinės policijos veiksmų siekiant sugauti ir ištirti galbūt neblaivų politiką, dingusį iš Seimo automobiliu.

VRK, kandidatu i prezidentus, dokumentu pateikimas, registracija, Linas Balsys<br>J.Stacevičiaus nuotr.
VRK, kandidatu i prezidentus, dokumentu pateikimas, registracija, Linas Balsys<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-15 20:28, atnaujinta 2017-11-15 23:30

Juk gaudynės tiesiogiai – žanro klasika: pagauk, jei gali. Amerikos gangsteriai Boni ir Klaidas kulkų suvarpytame forde. Žmogžudys O.J.Simpsonas, sprunkantis nuo policijos sraigtasparniu. „Kalašnikov“ automatą iš pareigūnų atėmęs bėglys I.Molotkovas. Bute užsibarikadavęs parlamentaras.

Visuomenei ir žiniasklaidai akylai sekant kvapą gniaužiančio pastarojo įvykio smulkmenas, bet nesulaukiant atomazgos policijos pareigūnai suskubo nuraminti, kad bėglio ieško „gausios pajėgos“: tikrai daugiau nei vienas ekipažas.

Šio trilerio įtampos viršūnė buvo pasiekta, kai azarto užvaldyti patruliai pamėgino pažvelgti pro L.Balsio, beje, turinčio teisinę neliečiamybę, buto langą.

Geranoriški kaimynai net paskolino kopėčias, bet pareigūnai kažkodėl persigalvojo. Gal kopėčios pasirodė netvirtos?

Kad ir kaip būtų, dėl ko visas tas triukšmas ir aukštosios natos? Ogi todėl, kad kitaip niekas nieko nebegirdi. Reikia pristatyti kolekciją? Apderk savo šalį priešiškos valstybės propagandiniame portale. Nori parduoti knygą – apšmeižk istorinį veikėją. Turi įtarimų dėl kolegos priklausomybės bėdų? Imk viešai apie tai pliurpti ir klausti, kaip jis šitaip galėjo? Nes kitos priemonės atkreipti dėmesį – pasenusios ir drungnos.

Triukšmą dėl L.Balsio lyg ir pabandė pritildyti jo šeima – esą politikas gydosi, turi nedarbingumo pažymėjimą.

Bet policija neatlyžta – pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo vairavimo neblaiviam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.