Užduok klausimą Kalėdų seneliui tiesioginėje konferencijoje!

Nesvarbu, mažas ar didelis – visi trokšta Kalėdų stebuklo. Vaikai rašo laiškus, kuriame išsako visus norus, o net rimčiausi suaugusieji širdies kertelėse svajoja bent apie mažiausią švenčių.

Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Dec 6, 2017, 1:19 PM, atnaujinta Dec 6, 2017, 1:24 PM

Šį ketvirtadienį, 11 val. lrytas.tv „Facebook“ paskyroje kviečiame stebėti tiesioginę transliaciją, kurioje pasikalbėsime su pačiu šių stebuklų autoriumi – Kalėdų seneliu.

Ką jis veikia vasaros metu? Apie ką labiausiai svajoja Lietuvos vaikai? Kodėl jis toks storas? Ir kuo šeria savo elnius?

Visus šiuos ir kitus žiūrovų atsiųstus klausimus konferencijos metu užduosime Vyriausiam Lietuvos Kalėdų seneliui, kuris per šventes aplanko tūkstančius Lietuvos vaikų, išklauso jų eilėraščius ir norus. 

Vyriausias Lietuvos Kalėdų senelis šiose pareigose darbuojasi jau 41-erius metus, todėl būtinai domėsimės ar jis neieško sau įpėdinio.

Taip pat prisiminsime jo susitikimus su jo viršininku – Kalėdų seneliu iš Laplandijos!

Ketvirtadienį, 11 val. konferencija vyks pačioje Lietuvos širdyje – sostinės Rotušės aikštėje, prie šventiškai papuoštos eglutės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.