Kaip paprastai susikurti kalėdinį vainiką?

Antradienį, 12 val. Lrytas.tv Facebook paskyroje vyks tiesioginė konferencija, kurios metu sužinosime, kaip patiems susikomponuoti ir dekoruoti kalėdinį vainiką.

Floristė Inesa Borkovska.
Floristė Inesa Borkovska.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 11, 2017, 10:10 AM, atnaujinta Dec 11, 2017, 11:45 AM

Studijos „Inesa“ įkūrėja, floristė Inesa Borkovska parodys, kaip iš paprastų priemonių, neturint jokio patyrimo, galima papuošti Kalėdų stalą įspūdinga dekoracija. 


Kalėdų vainikas gali būti dedams šventinio stalo centre, o į jo vidurį įstatomos žvakės ar net tortas. Taip pat šią dekoraciją galima kabinti ant lauko durų, taip papuošiant ir namų išorę.


Konferencijos metu galėsite užduoti klausimus dekoratorei, kuri patars, kokiais elementais galima pagyvinti namų interjerą prieš šventes, kaip įdomiai papuošti Kūčių ar Kalėdų šventinį stalą,  dekoruoti lauko eglaites ar namus. 


I.Borkovska – jau 17 metų dirba floriste, dekoruoja įvairias šventes ir yra vestuvių planuotoja, todėl jos patarimai itin praktiški ir atspindintys šiuolaikines tendencijas. Jos kurtomis gėlių kompozicijos puošė ne vienos žinomos dainininkės fotosesiją, o pati Inesa yra surengusi ne vieną autorinę parodą, skaičiusi daugybę seminarų. 


Tiesioginė transliacija vyks gruodžio 12 dieną, antradienį, 12 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.