Gabrielius Landsbergis: „Tai buvo neišsipildžiusių lūkesčių metai“

„Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ viešėjęs konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis teigė, kad 2017- jieji buvo metai, kai visų planų ir lūkesčių įgyvendinti nepavyko.

Gabrielius Landsbergis teigė, kad jam šie metai buvo neišsipildžiusių lūkesčių metai.<br>T.Bauro nuotr.
Gabrielius Landsbergis teigė, kad jam šie metai buvo neišsipildžiusių lūkesčių metai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2017, 8:20 AM, atnaujinta Dec 22, 2017, 9:13 AM

„Politikoje turime tam tikrą iššūkį, matome daug negatyvo, bandome apie jį įspėti, kaip jo išvengti... Ir man tai didele dalimi neišsipildžiusių lūkesčių metai. Rinkiminis laikotarpis su buvo susijęs su viltimi, nauja kokybe... Į Seimą atėjo naujų žmonių, žmonių akys sužiuro, gal jau bus taip, kad nebus gėda“, – svarstė politikas.

Jis užsiminė, kad esama gausybės diskusijų, ar nauja valdžia gali išlaikyti skaidrumo egzaminą. „Tai reiškia, kad jei žiniasklaida ar visuomenė užduos tau klausimą, kad ir kaip tau tas klausimas nepatiks, kad ir kaip bus rūgštu, ar tu į tą klausimą atsakysi“, – kalbėjo jis ir pridūrė, kad naujoji valdžia deklaravusi skaidrumą labai greitai pradėjo klupti.

„Ištinka Greta, užremiam kojom duris, jūs neturite teisės manęs klausinėti, visus paduosiu į teismą. Nesuprantu šios pilėnų dvasios“, – ironizavo politikas. Anot jo, kartais trūksta paprasčiausio nuoširdumo. „Kartais juk ir politikai padaro klaidų ir daugiau laimi tas, kuris nuoširdžiai pripažįsta savo klaidą ir atsiprašo“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.