Teismai nusprendė: Andrejaus Lobovo fantazijų dėl tėvystės netirs

Jonaviškio A.Lobovo bandymas sužinoti, kur gyvena Laimutė Stankūnaitė ir jos dukra bei, galbūt, atsivilioti jas į Lietuvą, visiškai žlugo. 

Žlugo A.Lobovo viltys į Lietuvą atsivilioti L.Stankūnaitę ir jos dukrą. <br>A.Barzdžiaus nuotr.
Žlugo A.Lobovo viltys į Lietuvą atsivilioti L.Stankūnaitę ir jos dukrą. <br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2018, 3:38 PM

Kauno apygardos teismas atmetė 44 metų A.Lobovo skundą, kuriuos jis prašė pradėti bylą tėvystei nustatyti ir paliko galioti Kauno apylinkės teismo sprendimą, kuriame buvo aiškiai parašyta - nėra jokių priežasčių abejoti, kad Drąsius Kedys yra vaiko tėvas. 

Kauno apygardos teismo nutartis yra neskundžiama, todėl apie tai, kad su L.Stankūnaite ir jos dukterimi jis galės pasimatyti teisme A.Lobovas gali tik pasvajoti. 

Apie tai, kad jis gali būti iš Lietuvos išvykusios dabar jau trylikametės mergaitės tėvu, aršus Neringos Venckienės šalininkas pirmą kartą prabilo tik šių metų spalio 23 dieną Šiaulių apygardos teisme, kuriame yra teisiamas kartu su Audrone Skučiene ir kitais aktyviais jos pagalbininkais. 

Spalio 30 dieną A.Lobovas pagal savo gyvenamąją vietą kreipėsi į Jonavos rajono apylinkės teismą, tačiau teismas jo skundą atsisakė nagrinėti. 

Gavęs neigiamą atsakymą, A.Lobovas pabandė teismus apgauti. Jis tokį patį ieškinį įteikė antrą kartą, tačiau šįkart Kauno apylinkės teismui, kurio aptarnaujamoje teritorijoje anksčiau gyveno L.Stankūnaitė.

Čia jo taip pat laukė nusivylimas, nes teismas nusprendė, kad negali būti kiekvieno apsimetėlio fantazijos negali būti nagrinėjamos. 

Savo ieškiniuose A.Lobovas reikalavo atlikti jo ir D.Kedžio dukters DNR tyrimus, išsiaiškinti kur gyvena mergaitė su savo mama bei, kokie yra jų asmens kodai. 

A.Lobovas taip pat pageidavo, kad L.Stankūnaitė sumokėtų visas su teismo procesu susijusias išlaidas, nes, kaip aiškino jis pats, jo materialinė padėtis yra bloga ir jis neturi pinigų net žyminiam mokesčiui sumokėti. 

A.Lobovui teismai ne naujiena. Pradėjęs savo kriminalinę karjerą kaip automobilių vagis, po to jis buvo teisiamas ne kartą, o ir dabar neišlenda iš teisiamųjų suolo. 

Jis buvo nuteistas už trukdymą policijos pareigūnei atlikti savo pareigas, taip pat dėl nepagarbos teismui. 

Pernai gruodžio 15 dieną A.Lobovas buvo išvežtas atlikti 60 parų arešto, kuris jam buvo skirtas dėl incidento sukelto Jonavos pirminės sveikatos priežiūros centre.

Už grubų elgesį ir trukdymą medikei paskiepyti vaiką, be arešto bausmės A.Lobovui taip pat skirta ir bauda - 3766 eurai. 

Pernai A.Lobovas taip pat buvo pripažintas kaltu dėl svetimo turto sunaikinimo už tai, kad nuplėšė įmonės "Clear Channel Lietuva" reklaminius stendus. 

A.Lobovas, kuriam teismas skyrė 4 mėnesių laisvės apribojimo bausmę ir priteisė sumokėti įmonei patirtą žalą, 141 eurą, nuosprendį apskundė. Praėjusį trečiadienį jo skundą pradėjo nagrinėti Kauno apygardos teismas. 

Dėl reklaminių stendų suniokojimo jonaviškis taip pat yra teisiamas Šiaulių apylinkės teisme, o Šiaulių apygardos teisme kaltinamas dėl Venckams ir Kedžiams neįtikusių žmonių persekiojimo, viešų raginimų pažeisti Lietuvos suverenitetą bei grasinimų nužudyti antstolę Sonatą Vaicekauskienę.

Nelegalia A.Lobovo veikla pernai susidomėjo ir Valstybinė mokesčių inspekcija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.