Edukologijos universiteto bendruomenė atsisveikina su kolege Regina Klepačiene

Lietuvos edukologijos universiteto alumnai su giliu liūdesiu praneša, kad  į amžinybę iškeliavo, o kartu ir visa  Lietuvos švietimo bendruomenė neteko bičiulės, bendramintės, Reginos Klepačienės.

 Į amžinybę iškeliavo, o kartu ir visa  Lietuvos švietimo bendruomenė neteko bičiulės, bendramintės, Reginos Klepačienės.
 Į amžinybę iškeliavo, o kartu ir visa  Lietuvos švietimo bendruomenė neteko bičiulės, bendramintės, Reginos Klepačienės.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2018, 9:16 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:26 AM

 

R. Klepačienė 1974 m.-1979 m. studijavo tuomečiame Vilniaus valstybiniame pedagoginiame institute, dabartiniame Lietuvos edukologijos universitete, įgijo istorijos pedagogikos specialybę.

 

Ji daug metų dirbo Lietuvos Respublikos  Švietimo ir mokslo ministerijoje – Bendrojo ugdymo ir profesinio mokymo departamento Švietimo organizavimo skyriaus vedėja, buvo švietimo tinklo strategė ir šimtų švietimiečių nuoširdi bičiulė ir kompetentinga patarėja.

 

Kolegos, bendraminčiai R. Klepačienę prisimena, kad išėjo... geras žmogus, kompetentinga kolegė, rūpestinga mama, žmona, jautri draugė.

 

Nuoširdi užuojauta vyrui Rimantui, dukroms, draugams ir bičiuliams.  Užuojautą pareiškė kolegos, Švietimo ir mokslo ministerijos viceministras doc. dr. Giedrius Vilūnas, Lietuvos respublikos vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, Lietuvos ugdymo įstaigų vadovai, mokytojai, bei kiti bendraminčiai.
 

Atsisveikinimas 2018-01-14 (sekmadienį) 9-20 val. Vilniaus laidojimo rūmuose 5–ojoje salėje, adresu: Olandų g. 22, Vilnius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.