Tarp kitko. Mieliausias – beviltiškas projektas

Atmintinė valdininkui: jeigu sieki, kad projektas gyvuotų ilgai, jis turi būti beviltiškas. Mat tik tokį projektą reikia pataisyti, o paskui – patobulinti, dar perrašyti. Vėliau jį būtina pertvarkyti. Taip – iki begalybės, nors plika akimi matyti, kad sumanymas beviltiškas.

R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
 Arūnas  Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
 Arūnas Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 9:07 AM

Privačioje įmonėje už tokias makles būtum greitai iššvilptas iš darbo, bet tik ne valdiškoje kontoroje. Tokie projektų kūrėjai ir tobulintojai čia – gerbiami darbuotojai.

Štai Vilniuje jau pusę metų trys „Statyk ir važiuok“ aikštelės tuščios. Nepalieka jose automobilių vilniečiai, nors tu ką.

Manote, kad savivaldybė mėgins patyliukais tas aikšteles uždaryti? Nė velnio! Pažadėjo šiemet dar tris įkurti.

Projekto „Statyk ir važiuok“ tikslas – sumažinti transporto spūstis Vilniaus centre. Tačiau jau praėjusią vasarą buvo aišku, kad jis beviltiškas. Mat šios aikštelės, kuriose iš priemiesčių atvykę gyventojai turėtų palikti savo automobilius ir persėsti į miesto transportą, per arti centro.

Ir ko tikėtis – per grūstis nusikasti iki aikštelės ir sėsti į suklerusį autobusą beveik niekas nenorėjo. Užtai kiek veiklos atsirado! Juk galima tobulinti ne tik projektą „Statyk ir važiuok“, bet ir visą miesto transporto sistemą.

Ir triūsia, prakaituoja valdininkai – juk šiemet pažadėtas rekordinis Vilniaus miesto transporto atnaujinimas. Tad kiek didingai beviltiškų projektų dar laukia ateityje.

Na, ir kas, kad „Statyk ir važiuok“ aikštelėmis per pusmetį pasinaudota vos 1736 kartus, o jų išlaikymas per mėnesį atsieina 3 tūkst. eurų.

Nieko tokio – reikia dar trijų tuščių aikštelių. Juk valdininkai taip pat kokiu nors būdu turi atlyginimus užsidirbti. Kad ir beviltiškais projektais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.