Paaiškino, ką prie prekybos centro Lenkijoje veikė Vilniaus greitosios pagalbos automobilis

Kilus skandalui, kai Klaipėdos valstybinės kolegijos darbuotojai užfiksuoti kraunantys alkoholio krepšius į tarnybinį automobilį Lietuvos ir Latvijos pasienyje, akyli tautiečiai nusprendė nepraeiti pro šalį ir pamatę Augustavo mieste, prie prekybos centro „Kaufland“, stovintį Vilniaus greitosios medicinos pagalbos (GMP) stoties automobilį. 

Greitosios pagalbos automobilis Augustave.<br> Kamil Zalewski nuotr.
Greitosios pagalbos automobilis Augustave.<br> Kamil Zalewski nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-29 11:04, atnaujinta 2018-01-29 19:00

Automobilio nuotrauka greitai išplito socialiniuose tinkluose, kurių vartotojai spėliojo, ar Vilniaus medikai atskubėjo ko nors gelbėti, ar tiesiog pigiau apsipirkti Lenkijoje.

Internete išplatintoje nuotraukoje puikiai buvo matyti ir identifikacinis automobilio numeris, tad GMP transporto skyriaus vadovas Darius Gaspariūnas patvirtino, kad tai šios įstaigos transporto priemonė.

„Šiuo automobiliu mūsų darbuotojai vyko į Lenkiją, į greitosios medicinos pagalbos žaidynes. Tik vakar automobilis grįžo į Vilnių“, – kalbėjo jis.

GMP direktoriaus pavaduotoja Vanda Pumputienė patvirtino, kad darbuotojai dalyvavo renginyje Lenkijoje. „Mūsų komanda lankėsi tarptautinėse žaidynėse. Juk žmonės reikia ir nusipirkti duonos ar dešros, o juk ir pėsčiomis, kur reikia, nenueis. Čia ne nusikaltimas“, – teigė ji.

V. Pumputienė pasidžiaugė, kad lietuvių komandai žaidynėse pasisekė puikiai – laimėta trečioji vieta. „Mūsiškai treti, žaidynėse dalyvavo daugybė komandų iš kelių užsienio šalių“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.