Įkaušęs emigrantas dukrą mokė keiktis, „šaudyti kaimiečius“ – transliaciją stebėjo šimtai

„Kaimas puola, ane, dukryte? Ką daryti reikia su kaimiečiais? Šaudyti, ar ne? Statyti prie sienos ir šaudyti?“, –  tokiais žodžiais pokalbį su mažamete dukra  tiesioginėje socialinio tinklo „Facebook“ transliacijoje pradėjo maždaug 30-ties metų vyriškis. Bendraudamas su mažamete dukra vyras nuolat keikėsi, vartojo vulgarius pasakymus, nuolat įžeidinėjo transliaciją stebėjusius ir komentavusius internautus ir tai daryti skatino vaiką.

 Transliacijos įrašas perduotas pareigūnams.<br> Vaizdo įrašo stop kadras.
 Transliacijos įrašas perduotas pareigūnams.<br> Vaizdo įrašo stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-11 13:16, atnaujinta 2018-02-12 06:58

Mergaitė drausmino tėvą

Panašu, kad kambaryje kur buvo tėvas ir dukra buvo ir daugiau žmonių. Jaunas vyras bendravo ir su moterimi, kurios veido vaizdo įraše nematyti. „Tai aš jau viską išgėriau? Eik ir parnešk kažką“, – sakė jis. Moteris atsakė, kad niekur neis. „Už ką sėdėjau? Koks tavo reikalas, už tokio l***us kaip tu! Kurie „bazaro“ nelaiko už dantų, nebūtų gaila, dar antrą papjaučiau, atsėdėčiau“ – komentatoriui į klausimą, už ką sėdėjo kalėjime, atsakė mažametės tėvas.

„Kaimiečiai, p**kit n**ui, sakyk“, – ragino tėvas dukrą, bet mergaitė pati jį sudrausmino, kad tai negražu. Tėvas vaiką mokė rodyti vulgarius ženklus transliacijos stebėtojams. Vyras tyčiojosi iš internautų.

„Eikit į subinę numirti“

Vėliau jis vaiko paprašo paduoti iš spintos sidro butelį, mergaitė atsidarė spintą ir padavė stiklinį butelį: „Ne, paduok iš bambalio“, – paliepia tėvas.

Transliacijos komentaruose taip pat būta įžeidimų jaunos šeimos atžvilgiu. „Mano mama ne valkata, jūs ant jos nestumkit... mano tėtis jus perlauš per pusę, kaip obuolius sudaužys“, – samprotavo mažametė.

Nors įrašo fone ir girdėti lietuviškos televizijos transliacija, šeima galimai gyvena ne Lietuvoje. „Aš čia sėdžiu kaip lordas, nei mano boba, nei mano dukra nedirba. „Bachūrai“ nedirba. Teisingai? O pinigai ateina va taip va...“, – aiškino vyras ir vis pridurdavo, kad gyvenimas Lietuvoje yra labai prastas, o visi lietuviai – kaimiečiai. „Žinot, kur jūs eikit? Į subinę numirti“, – tėvui pritarė mažametė.

Vaizdo įraše puikiai matyti ir vyro ir jo dukros veidas. Tokiu šeimos leisvalaikiu nebejotinai pasidomės ir vaiko teisių specialistai. Naujienų portalas lrytas.lt apie šią transliaciją informaciją perdavė policijos pareigūnams.

Po išgertuvių neteko vaikų

Panašus incidentas neseniai nutiko Jonavoje, kur nuo alkoholio apsvaigęs tėvas nusprendė surengti tiesioginę išgertuvių transliaciją. 

Vis besidžiaugdamas augančiu žiūrovų skaičiumi ant kelių sūnų pasisodinęs vyras su vaikų motina ir močiute svaidėsi keiksmažodžių tiradomis. Į transliaciją netruko sureaguoti pareigūnai. Iš karto nuvykę į įvykio vietą sulaikė ir tėvą, ir motiną. Abiems nustatytas sunkus girtumo laispnis. Vaikai iš šeimos paimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.