D. Grybauskaitė apie VRK: „Visi šešėliai turi būti panaikinti“

Dalia Grybauskaitė po susitikimo su Seimo valdyba pasisakė apie VRK pirmininkės Lauros Matjošaitytės darbą. Kalbėdama apie nacionalinį saugumą, prezidentė priminė, kad atsakomybę už tai turi prisiimti Seimas.

 D. Grybauskaitė priminė, kas turi prisiimti atsakomybę dėl VRK veiklos<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
 D. Grybauskaitė priminė, kas turi prisiimti atsakomybę dėl VRK veiklos<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2018, 12:12 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:41 PM

„Kalbant apie nacionalinį saugumą turime užtikrinti ir rinkimų sistemos saugumą. Ir čia tie skandalai ir diskusijos, kokias girdime dėl Vyriausiosios rinkimų komisijos. Kartoju, kad VRK turi išlikti nešališka, skaidri. Visi šešėliai turi būti panaikinti, ir klausimai turi būti atsakyti. Aišku, kad tiesioginė atsakomybė dėl VRK darbo kokybės ir kontrolės lieka Seimo rankose. Ir tikiuosi, kad Seimas šitas funkciją atliks pilnai“, – apie VRK pirmininkės darbą prabilo D.Grybauskaitė.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pirmadienį Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis buvo susitikęs su VRK nariais ir komisijos pirmininke. Po susitikimo jis teigė, kad VRK gali toliau tęsti darbus, bet iškylančias problemas ir nesutarimus dar reikės spręsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.