Socialdemokratų lyderis džiaugiasi, kad pasitraukė jų deleguota ministrė

Socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas socialiniuose tinkluose džiaugiasi, kad teisingumo ministrė Milda Vainiutė pasitraukė iš ministrų kabineto.

Socialdemokratų lyderis džiaugiasi, kad pasitraukė jų deleguota ministrė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Socialdemokratų lyderis džiaugiasi, kad pasitraukė jų deleguota ministrė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Socialdemokratų lyderis džiaugiasi, kad pasitraukė jų deleguota ministrė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Socialdemokratų lyderis džiaugiasi, kad pasitraukė jų deleguota ministrė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2018, 10:10 AM

„Sakote pradėjo reformas? Po visos epopėjos nevykusių bandymų paskirti naują vadovą, Registrų centras tiesiog buvo perduotas Susisiekimo ministerijai. Tam, kad ta reforma iš tikrųjų būtų padaryta. Per pusantrų metų Kalėjimų departamente, apart auditų, skandalų ir eilinį kartą keistų viražų priimant į darbą vadovą, reformomis kol kas net nekvepia. Antstolių veiklos instrukcijos ir už menkiausias skolas išieškomos kosminės sumos, nepaisant socdemų, o dabar ir Prezidentės siūlymų, vis dar galioja ir egzistuoja. Tai kur tos mega reformos, už kurias premjeras dėkoja ministrei?“ – klausia G.Paluckas.

Jis ironiškai padėkojo ministrei, įvardindamas, kad nuo pat pradžių ministrė atrodė ne savo rogėse.

„Aš irgi noriu padėkoti už nuoširdžias, nors ir nerezultatyvias pastangas. Galų gale, juk mes Mildą Vainiūtę prieš beveik pusantrų metų ir delegavome į ministres. Tačiau lygiai taip pat turiu pasakyti, jog buvo akivaizdu, jog ministrė ne savo rogėse, o politinės patirties stoka leido ministerijos koridoriuose šeimininkauti visiems išskyrus pačią ministrę“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė G.Paluckas.

Komentaruose paklaustas, kodėl tokią neprofesionalią ministrę socialdemokratai delegavo, G.Paluckas dengėsi tuometine politine mada. „Tokia mada tuomet buvo. Nereikia politinės patirties ir procesų supratimo. Profesionalų premjeras ieškojo“, – komentavo socialdemokratų partijos pirmininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.