Po internetą sudrebinusios nuotraukos kilo klausimas – ar nėra dvejopų standartų?

Penktadienio vakarą Lietuvą sudrebino ne tik įspūdinga Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo pergalė, bet ir kitas rungtynių aspektas. Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti žiūrovų nuotrauka, kurioje matyti, kad premjeras Saulius Skvernelis taip pat šias rungtynes „Žalgirio“ arenoje stebėjo.

 Prie bokalo alaus krepšinio rungtynes stebėjęs premjeras, tapo tikra interneto sensacija. <br> J.Stacevičiaus ir "Facebook" nuotr. 
 Prie bokalo alaus krepšinio rungtynes stebėjęs premjeras, tapo tikra interneto sensacija. <br> J.Stacevičiaus ir "Facebook" nuotr. 
 Prie bokalo alaus krepšinio rungtynes stebėjęs premjeras, tapo tikra interneto sensacija. <br> "Facebook" nuotr. 
 Prie bokalo alaus krepšinio rungtynes stebėjęs premjeras, tapo tikra interneto sensacija. <br> "Facebook" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 31, 2018, 5:32 PM, atnaujinta Apr 1, 2018, 11:08 AM

Tik ne tai visiems kliuvo už akių. O šalia premjero stovintis bokalas alaus.

Liberalė Aušrinė Armonaitė sureagavo į šią socialiniuose tinkluose vis aptariamą naujieną. Jos teigimu, atsipalaidavusio politiko nuotrauka pagirtina, bet ją neramina kitas aspektas.

„Aš manau, kad yra faina, kad aukščiausias pareigas užimantys žmonės irgi būna neformalūs, nepraranda žmogiško veido ir kartu su visais serga už savo komandą prie alaus bokalo. Kuo daugiau tokių politikų“, – rašė ji.

„Visgi arenos taisyklės sako, kad “Nuo 2012 sausio 1 d. sporto renginių metu salėje alkoholį vartoti draudžiama.” Ten, aišku, matyt, yra kažkoks VIP’inis baras, kuriame tai daryti leidžiama ir niekas čia nieko nepažeidė. Tačiau kaip atrodo tai, kai visa arena negali pagal taisykles išgerti alaus (kai kas aišku draudimo nepaiso), o yra grupė žmonių, kurie gali“, – problemą iškėlė politikė.

Ji socialiniame tinkle „Facebook“ taip pat rašė, kad negali pamiršti alkoholio draudimo vajaus, kai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija visus lauko kavinių klientus ir festivalių lankytojus „laikė pijokais". 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.