Internautai stebisi – abejinga kontrolierė šešiametei išrašė baudą

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip tarpmiestiniame autobuse Keleivių kontrolė išrašo baudą šešiametei mergaitei.

 Kontrolierė neklausė moters ir išrašė baudą šešiametei.<br> "Facebook" nuotr. 
 Kontrolierė neklausė moters ir išrašė baudą šešiametei.<br> "Facebook" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2018, 2:42 PM, atnaujinta Jul 9, 2018, 5:28 PM

Vaizdo įrašo autorė pasidalino ir įrašu, kuriame papasakojo, kad turėdama anūkės asmens dokumento nuotrauką, tačiau ne jo originalą, vis tiek gavo baudą. Tačiau labiausiai ją nustebino neetiškas kontrolierės elgesys

„Šiandien susidūriau su labai nemalonia situacija. 10:45 min, įsėdau iš Pakruojo autobusų stoties, maršrutu Klaipėda-Biržai. Vykome kartu su anūkėlę, Mergaitei vasario 9dieną sukako 6metukai, Be bilieto galima vežti vaiką viešuoju transportu iki 7 metų. Bet prie savęs neturėjau asmens liudijančio dokumento, tik nuotrauką telefone su jos tapatybes kortele. Vistiek pirkau bilietą, už pusę kainos“, – rašė moteris. Jos teigimu, pasitarusi su vairuotoju, jie nusprendė, kad problemos čia nėra.

Tačiau bėdos prasidėjo tada, kai kitoje stotelėje įlipo kontrolierė. „Parodžiau kaip priklauso bilietus, Tačiau prie mūsų prikibo, nes neturime dokumento popierinių variantų..Ne tik prikibo, tačiau negražiai vadino, užgauliojo, išrašė baudą, grasino. Bei pasakė, jog neišgalėsime susimokėti baudos.. (...) Jau nekalbu apie tai, kaip moteris stūmė mane, visų autobuse žmonių akivaizdoje, pažemino, aprėkė, išgąsdino anūkę“, – rašo moteris.

Ji sutinka, kad ir pati padarė klaidą pirkdama anūkei bilietą už pusę kainos. „Tačiau atsiprašau, ar taip mandagu?“ – klausė moteris.

„Labai gaila, kuomet be šlykščių žodžiu jau nebeapsieinama. Suaugęs žmogus, be gėdos jausmo. Suprantama, dirba savo darbą, tačiau manau galima ir gražiau. Toks žmogus negali dirbti tokio darbo“, – rašė nukentėjusi moteris.

Vaizdo įraše yra girdima, kad kontrolierei yra pasako, kad tai atsidurs socialiniame tinkle. Kontrolierė į tai sureaguoja žodžiais „tada jau neturėsit pinigėlių susimokėti“. Vėliau jį dar pridūrė, kad už tai „kentės labai“.

Vaizdo įrašu, kuris buvo įkeltas sekmadienį, jau buvo pasidalintas dešimt tūkstančių kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.