Aplinkos viceministras D. Krinickas traukiasi iš pareigų

Aplinkos viceministras Dalius Krinickas nusprendė trauktis iš pareigų, portalui 15min.lt patvirtino pats viceministras. Jis sako tokį sprendimą priėmęs dėl asmeninių priežasčių.

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2018, 7:20 AM

„Prašymą aš esu parašęs ketvirtadienį. Ministras atostogauja, tai, matyt, trečiadienį, kai grįš, tada apsispręs“, – kalbėjo D. Krinickas.

Paklaustas, ar jo pasitraukimas yra susijęs su premjero pozicija ir kogeneracinėmis jėgainėmis, D. Krinickas teigė nenorintis to komentuoti: „Aš tiesiog nenorėčiau komentuoti. Ta prasme, nei kažko patvirtinti, nei paneigti. Tiesiog dėl asmeninių priežasčių ir tiek“.

BNS primena, kad aplinkos viceministru D. Krinickas pradėjo dirbti pernai spalio pabaigoje, iki tol jis vadovavo Aplinkos ministerijos Atliekų departamentui.

Aplinkos ministerijoje D. Krinickas dirbo nuo 2004-ųjų. Prieš tapdamas Atliekų departamento direktoriumi, jis penkerius metus vadovavo Vandenų departamentui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.