Spalio mėnesį - išskirtinė teisinio švietimo galimybė moksleiviams

Moksleivių teisinio švietimo programa – tai šešioliktą kartą organizuojamas Europos teisės studentų asociacijos nacionalinės grupės ELSA Lietuva renginys, kurio metu moksleiviai iš 9 – 12 klasių bendrojo ir profesinio lavinimo mokyklų , turi nepamirštamą galimybę praplėsti savo teisinių žinių akiratį, susipažinti su specifinėmis teisės šakomis bei pasisemti įstabios bei ateityje praversiančios patirties.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2018, 7:05 PM, atnaujinta Oct 4, 2018, 11:18 AM

Būtina pabrėžti, jog ELSA Lietuvos teisinio ugdymo projekto metu siekiama skatinti akademinį bendruomeniškumą, todėl paskaitas moksleiviams ves aukštesniųjų teisės kursų studentai bei teisės studijų doktorantai, o finaluose geriausiai pasirodžius mokinius vertins kompetentingi teisininkai.

ELSA Lietuva yra vienintelė teisės studentų asociacija Lietuvoje rengianti teismines inscenizacijas ne tik teisės studentams, bet suteikianti galimybę pasireikšti ir vyresniųjų klasių moksleiviams. Susipažinę su teorine paskaitų medžiaga bei išlaikę žinių patikrinimo testą, geriausiai pasirodžiusieji jaunuoliai dėl pagrindinio prizo varžysis teismo salėje stebint teisėjų komisijai. Neįkainojama patirtis, patarimai iš patyrusių teisininkų, naujai užmegztos pažintys - visa tai yra Moksleivių Teisinio Švietimo programa.

ELSA Lietuva kviečia visus smalsius ir drąsius moksleivius produktyviai leisti 2018 metų spalio mėnesio šeštadienio rytus, susirasti, galbūt, būsimų kursiokų bei, žinoma, nugalėti ir gauti vertingų prizų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.