Klaipėdos liberalai sutrikę: viešai nepritaria V. Grubliausko ir E. Masiulio bendravimui

Sekmadienį Lietuvos liberalų sąjūdžio Klaipėdos miesto skyriaus taryba skubos tvarka rinkosi įvertinti paviešintos informacijos apie Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko ir Eligijaus Masiulio susitikimą Odesoje bei turimos informacijos dėl galimo bendradarbiavimo.

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2018, 9:06 AM, atnaujinta Jan 30, 2019, 4:47 PM

Klaipėdos miesto liberalai informavo, kad vienbalsiai priėmė rezoliuciją, kuria nurodoma, kad

„I. Esame sunerimę ir nepritariame mero Vytauto Grubliausko ryšiams su Eligijumi Masiuliu bei jų bendravimui Odesos džiazo festivalio metu.
II. Raginame Vytautą Grubliauską viešai paneigti gandus dėl kuriamo komiteto ir kviečiame toliau dirbti kartu su LRLS Klaipėdos skyriumi“, – rašoma pranešime spaudai.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad praėjusią savaitę žiniasklaidoje pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose yra užfiksuotas Eligijus Masiulis, laiką artimai leidžiantis su šviesiaplauke mergina, kuri, kaip paaiškėjo vėliau, vis dar dirba Liberalų sąjūdžio partijoje. Nuotraukose pastebimas ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Praėjusią savaitę susisieks su V.Grubliausku, jis teigė, kad jam kiek keistokai pasirodė tai, kad E.Masiulis bendrauja su partijos darbuotoja.

„Nesiimčiau vertinti žmonių asmeninių ryšių partijos kontekste. Aišku, galbūt šiek tiek keistokai atrodo žmogaus, nebesančio liberaluose, ir sekretorės, dirbančios Seimo nariams, tiek skyriaus pirmininkui, ryšys, bet... Palieku tai žmonių apsisprendimui. Prisipažinsiu, esu dabar nutolęs nuo skyriaus gyvenimo. Daug ko tikrai nebežinau, nebematau, neseku“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.